ÅÄÖ är här nu!!!

Halloj!
Då sitter man här vid den lilla datorn och har svårt att använda de tre bokstäverna som inte finns i engelskan... men det går långsamt framåt, måste hela tiden tänka efter när jag skriver :O Så... igår var vi iväg och såg ABBA-tribute bandet! Det var faktiskt helt okej... Kan till och med säga att det var bra. Det var underhållande, trots att jag inte direkt är överförtjust i ABBA musiken så har de ju gjort några bra låtar. Innan det sa gick vi och åt på en resturang längst upp i samma byggnad, de hade en väldigt god och bra buffé med masssor av olika rätter. Sen sa hade de en väldigt stor efträttsbuffé ocksa... det var mumsigt!! ^^ Det var Jack, Connie, Jamie och jag som åkte. Jamie och Jeff sov här natten mellan fredagen och lördagen, sen så sov Jamie här nästa natt också, eftersom vi kom hem vid tolv tiden.

Så vad har hänt sen jag skrev sist... inte mycket alls faktiskt. Pratade lite med min storasyster och sen med Maria i morse. Det var trevligt. ^^ Åh... just det i fredags när jag åkte till skolan gick bussen sönder så vi satt pa bussen i över 20 minuter innan det kom en annan och hämtade oss detta resulterade till att vi kom lite sent till skolan... :O Men men vi kom ju fram och jag varinte så sen till engelskan. Har tre prov nästa vecka, ett på måndag som är ett engelska prov i skriva, läsa, tala och lyssna tror jag... Jag och den andra utbytesstudenten (från Frankrike) ska göra det, känns lite som nationela. Sen så har jag även ett matteprov och sen ett till engelskaprov men som tilhör engelska undervisningen, lite ord.

Nu när jag har min lilla dator så kommer lite bilder! ^^


Bild från London... De andra utbytesstudenterna från Sverige... Vi satt där och spelade kort.


Jag fick en påse med bilar av farmor innan jag åkte... Och Jack hade köpte lite godis till mig, bland annat en påse bilar :O Den till vänster är Amerikansk och den till höger är svensk...


Frida...
Lake Tahoe


Och så en liten bild på mitt rum ^^

Imorgon är det måndag igen...
Ha det super duper mega bra!
Hugs!

.

Visst är det konstigt hur livet vänder ibland? Det blir aldrig som man tänkt sig. Bra eller dåligt? Who knows.


HT igen

Hej Hej!!!!

Ja då har skolan börjat igen då... Personligen tycker jag det är ganska kul, hade börjat tröttna på sommarlov men det är jag nog ganska ensam om. Det enda jobbiga är att jag redan fått en massa läxor, fem för att vara exakt. Det är ganska mycket med tanke på att jag har sju ämnen i år och hittills har jag haft fem av dessa sju ämnen :P. Men men, det är faktiskt ganska skönt att ha något att göra igen, gillar att ha ett fullspekat schema och jag gillar faktiskt att plugga om det är lagom mycket att göra, det är ganska avslappnande. Jag behöver ju egentligen inte tänka så mycket. Bara lyssna på läraren då de säger vad jag ska göra och sedan gör man det, man behöver ju inte riktigt ha någon fantasi för det :P Det jobbiga är när det kommer ett stort prov så man måste korvstoppa typ 10 ton ren fakta, det klarar jag aldrig. Jag är mer än uppgifts person tror jag, oförberedda prov är helt okej också, typ nationella proven, då är det bara att komma dit och sätta sig ner och skriva. Känns konstigt att skriva sådär... vem gillar Np?! JAG JAG JAG!!!!!! Vilken nörd jag är :P

Jag är också glad för att hösten snart borde komma också :D Låter det konstigt? kanske. Men jag gillar hösten, antagligen mest av alla årstider. På hösten gillar man fortfarande skolan, man kan längta till den mysiga julen (när julen väl kommer är den ju över direkt), allt är så vackert med fina löv och så och man kan sätta på sig mysiga varma kläder igen men det är fortfarande inte såpass kallt så att snoret fryser i näsan (typ Sid i Ice Age). Japp, hösten är bäst.

Nu ska jag nog plugga tror jag. Det är ju trots allt skolan trots att jag är hemma (har inga lektioner på torsdagar). Men ha det bra alla människor!

Och till Sara: MISS YOU SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!<3

Hugs and butterfly kisses!

...

Tess fyller ar idag! Grattis! Alex fyller ar idag! Grattis! Det var nagon mer som fyller ar idag! Grattis!

Det har varit valdigt fint vader har pa sistonde, i lordags regnade det faktiskt for forsta gangen sen jag kom hit! Wow! Idag daremot har det varit stralande sol och runt 41 grader. Det jobbiga ar att det ar ganska kallt pa morgonen men sen nar man ar i skolan sa blir det varmt. Sa idag var det kortbyxor och en stor vit troja som gallde for mig. Imorgon blir det nog klanning eller kjol. Vi lyckades hitta lite skugga att sitta i under lunchen, det var valdigt skont kan jag saga.

Imorgon sa har jag kort dag, vi har det ibland pa onsdagar och mandagar. Jag tror att jag berattade om att vi hade D-back forra onsdagen. Da har vi ett block da man kan gora lite olika saker, tex sa kan man gora make-up work om man missat nagot, varit sjuk eller bara varit borta av nagon anledning. Jag yogade, det var valdigt kul.

Oh... hade jag varit i Sverige sa hade jag borjat skolan imorgon :O Sa alla tvaor och treor pa JB ha sa kul! Och alla pa Sodra! Tex Linnea ^^ Maria har ju redan borjat men har inte hort sa mycket fran henne. Vi kanske kan prata pa skype i helgen... hor av dig Maria!!!

Vi var ute och at idag, det var sa varmt i huset att vi inte riktigt kunde vara dar. Sa vi akte till Jackson och at pa en italiensk resturang, tog Lasange... det var sa himla gott!
Nu bojar det bli dags att ga och lagga sig, ska ju upp klockan fem imorgon... MP3:n ar laddad sa jag lar komma till skolan imorgon och pa torsdag med musik i alla fall, kan ju ladda den igen, men vill inte gora det for ofta... helgerna brukar vara bra och kanske nagon gang mer. Men har kommit fram till att den startar utan mening nar den ligger i min vaska ibland :O Det ar darfor batterit gar sa snabbt. Suck

Aja... God natt USA! Typ God morgon Sverige!! Jo, klockan ar ju runt sex sa... jo, god morgon Sverige...

Å, Ä och Ö

Howdy!
Söndag idag... vaknade runt halv elva denna imorgon, så måste ha varit otroligt trött. Igår vaknade jag nämligen runt sju och somnade i bilen när vi åkte iväg till en liten fest, så jag var nog väldigt trött...
Jag fick ett litet klagomål idag... För att jag inte använt tre speciella bokstäver. Så idag så används dem, fast det tog ett tag att skriva.
Så vad har hänt sen jag skrev sist? Jo, lördagen förra veckan på eftermiddagen åkte vi iväg till Noel och Kristi. Det var väldigt trevligt, det som var lite synd dock var att deras yngsta son hade börjat kräkas typ tio minuter innan vi kom dit. Men vi troddde inte att det var något. Sen på söndagen var vi på Cook's hela dagen och jag jobbade lite. Måndagen tillbringade jag hemma på grund av att jag var sjuk, vi alla tre här vaknade runt samma tid på natten och började kräkas. Så vi alla var hemma den dagen. På tisdagen var jag tillbaka i skolan och sen var det som en vanlig skolvecka.

Onsdagkväll gick vi pa bio. Först åt vi middag på en kinaresturang, super gott ^^ Sen åkte vi till bion, först skulle vi ha sett en film, men de sa att den inte var någe bra, så vi bestämde oss för att se Dinner For Schmucks istället. Den var väldigt söt. Jag kan berätta att den biografen är väldigt liten och de visar bara fyra olika filmer.

Så har vi igår då jag vaknade klockan sju, gick upp runt åtta och sen vid tio pratade med mina föräldrar. Sen runt elva dök Jeff och Jamie upp. Efter ett någon gång kom Jack och Connie hem, sen drog vi iväg till deras kompisar som hade fest. Vi var lite sena men det var inte mycket folk där och det hade inte varit det heller. Men det var ganska trevligt. Efter en eller två timmar där så åkte vi och åt middag. Det var väldigt gott! ^^

Ja... det var väl den veckan. Imorgon är det skola igen :O Ska blir kul!
Detta var allt från USA idag...
Ha det super duper mega bäst!

^^

Okej... det blev nagot knas med mitt forra inlagg. Datorn oversatte mitt inlagg till engelska utan anledning, ledsen for det! Sa vad var det jag skrev... Jo, jag berattade om min forsta dag i skolan, + lite om den forsta veckan. Valdigt intresant jag vet :P I alla fall sa tankte jag skriva  en lite kortare verison pa det langa jag skrev igar eftersom jag inte orkar skriva allt igen...

Sa jag gick upp klockan fem pa morgonen, gjorde mig iordning och at frukost. Sen akte vi ivag till skolbussen, den kom nagra minuter senare. Det ar jag och tre till som gar pa vid den platsen. Vi kom i alla fall fram till skolan efter cirka en timme och tjugo minuter. Da var det bara att hitta till "the big gym" dar vi skulle samlas allihopa. Pa vagarna over laktarna satt lappar med "Senior", "Junior", "Sophomore" och "Freshmen". Sa jag gick och satte mig under vid alla andra juniors. Det satt en tjej lite langre upp pa laktaren som kom ner och satte sig bredvid mig, vi borjade prata. Hon heter Megan och var ocksa ny pa skolan. I alla fall nar vi suttit dar nagra minuter kom en larare in med ett snabbt pep-talk och sen kom alla larare in under applader. Sen sa fick vi ga ivag till olika saker. Vi borjade i Teatern, som ar otroligt stor och fin. Dar fick vi svara pa lite fragor om skolan, med hjalp av en handbok. Varken Megan eller jag hade nagon sa vi flyttade till bredvid en tjej som satt ensam. Det visade sig att hon ocksa var ny. Alex. Sa vi tre nya hangde ihop fram till efter lunch. Det var ocksa en kille som pratade, det var otroligt intresant faktiskt. Efter det sa blev det en liten rast och sen drog vi ivag till "the smal gym" for att ta kort och fa var id-kort som man behover till lite olika saker pa skolan. Sen var det dags att  fa vara scheman och bocker, fick tva och ar glad for det eftersom de sa tunga och stora. Stackars Megan fick fyra stycken :O Sen var det tillbaka till the gym for lite lekar och annat flum. Efter det hade vi lunch. Nar klockan ringde sa var det dags for alla vara lektioner, men bara en haltimme av varje. Sjalvklart fick jag mattelaxa redan forsta dagen... :/ Sen var det bara att hitta bussen for att aka hem.

Sa, det forsta dagen lite kort sadar... Hela forsta veckan ar ju avklarad nu och jag lever. ^^ Nu ska jag vanta pa att Maria ska logga in pa skype :)

Ha det super duper mega bra
Hugs

Hemma igen!

Hej alla glada människor! Då var man hemma igen från Gotland verkar det som (kom hem måndag kväll för att vara exakt). Har haft det toppen där bortsett från några missöden. Ska se om jag kommer ihåg allt...

Jag, Kalle (min bror) och Sebbe åkte hemifrån oss kl 6.00 onsdagen den 4/8. Vi cyklade med all vår packning till Älvsjö station för att sedan ta tåget till Västerhanninge och därifrån en ersättningsbuss till Nynäshamn. Allt gick bra så långt och vi skrattade och var glada. Okej jag ska inte ljuga, allt hade inte gått bra för dagen innan hade jag redan tagit sönder min (eller egentligen mammas) cykel när jag packade den. Cykelstödet som man lutar cykeln mot för att den ska stå själv hade gått av, men det var inget större problem.

Väl framme i Nynäshamn cyklade vi på båten som skulle ta oss till Gotland och gick upp till salongdäck tror jag och satte oss på våra säten. Ganska snart började filmen som skulle visas under resan och jag och Sebbe tog på oss våra hörlurar. Kalle hade trots våra uppmaningar inte tagit med sin några, vilket jag tror han kom att ångra under resan. Tyvärr minns jag inte vad filmen som visades hette men den var bra och självklart grät jag lite sluten också då hunden i filmen dog :'(.  

Resan dit gick ganska snabbt kändes det som och rätt som det var hade vi tagit in på en camping något norr om Visby. Tältet ställde vi upp i en lerpöl för 230kr/dygn och sedan åkte vi in till stan för att handla lite om jag inte minns fel. Resten av dagen ägnade vi till att bada (kallt) och slöa då vi var ganska trötta efter resan. 

Nästa dag väcktes jag av herrarna runt 9.00 och vi åt en ganska dålig frukost. Någon timme senare cyklade vi iväg mot Galgberget i hopp om att klättra resten av dagen. Det var då som problemen började komma. Vi hittade en relativt lätt led och gjorde oss i ordning. Jag började klättra och det gick hyfsat bra tycker jag, klättrade långsamt men kom upp utan större problem. Sedan var det Kalles tur. Han var nästan helt uppe när han drabbades av höjdskräck (inte direkt något man tror en klättrare har men jo så är det) och blev nedfirad igen. Sebbe bestämde sig också för att göra ett försök men fastnade på ungefär samma ställe som Kalle på grund av en gammal skada på ett finger som spökade. Kalle, fast besluten att klara leden gjorde då ett nytt försök men föll efter ca 3 meter. När han kom ner klagade han på en smärta i ena knäet men det verkade inte så farligt så vi körde vidare fast nu med Sebbe som klättrare. När även detta försök misslyckades bestämde vi oss för att äta lite då vi trodde att svårigheterna antagligen kom från den bristande frukosten. Vi åt och bevittnade samtidigt hur Kalles ben började svullna. Vi bestämde att det nog skulle vara bäst om han åkte till sjukhuset som låg ganska nära och så blev det. Jag och Sebbe började plocka ihop alla grejerna samtidigt som Kalle tog cykeln till lasarettet. Strax ringde han från väntrummet och bad oss åka tillbaka till tältet med sakerna för att sedan höras igen och så blev det. Han satt då fortfarande och väntade på besked och skulle ringa när han fått det. Sebbe och jag hade väntat oroliga i ca 1 timme vid tältet när vi bestämde oss för att bada lite då vi ändå inte kunde göra så mycket för Kalle. Strax efter att vi kommit tillbaka ringde han dock igen och bad oss komma och hämta honom. Han hade skadat minisken och gick på kryckor! Andra dagen, lyckat, eller hur.  

Efter en svår natt för Kalle bestämde vi att han skulle åka upp till Fårö, till några vänner, i två nätter för att vila upp sig. Så på förmiddagen träffade vi dem i Visby och fikade lite och sedan åkte Kalle med dem upp till Fårö.

Sebbe och jag ville helst göra ett nytt försök på Galgbergets väggar men vädret såg inte så lovande ut, mest grå himmel, så vi gick och badade istället. Vattnet var som vanligt kallt men vi kom i efter många om och men.

Efter badet såg himlen något bättre ut så vi beslutade oss för lite kvällsklättring efter middagen. Våra första försök på en av lederna var mer än sagt patetiska och för att inte förlora all vår stolthet byte vi led till en som vi till och med lyckades toppsäkra. Grymmare led har aldrig skådats kan jag säga och hade det inte varit för att det var så himla blött och lerigt så hade vi båda fixat även de sista 2 meterna. Något besvikna lämnade vi berget då vi insåg att det inte skulle gå att klättra om inte berget torkade och det skulle det med all säkerhet inte göra om det inte blev konstant sol under en längre tid.


På vägen tillbaka till tältet cyklade vi förbi vattnet igen och tog ännu ett dopp. När vi varit i ett tag kom det helt utan förvarning jätte stora vågor som sköljde över piren. På 2 sekunder var alla våra saker blöta och vi skyndade oss upp för att rädda det som räddas kunde, inte så mycket med andra ord. Väl vid tältet igen gjorde vi vårt bästa för att hänga allt på tork och gick sedan och la oss.


Nästa morgon vaknade vi båda klockan 6 av regnet. Det som vi hängt på tork var nu om möjligt ännu våtare och efter att ha övervägt att gå upp och försöka fixa det (vilket antagligen inte skulle gå) somnade vi om igen.


När vi vaknade igen var klockan runt 10 och vi gick upp. Det regnade fortfarande så vi åkte snabbt in till stan för att hitta någonstans inomhus där vi kunde stanna under dagen. Det fick bli ett museum där vi tittade runt lite och sedan gick till pröva på avdelningen. Där kunde man göra mycket men vi fastnade vid spel och braingames avdelningen där vi satt under några timmar. När vi till slut kom därifrån hade det slutat regna och vi gick och åt.


Under resten av dagen traskade vi mest runt i Visby och tittade i butiker. Vi hittade en som var riktigt kul. Det var en affär med spågrejer. Vi försökte även ta oss upp i storkyrkans torg men det fick man tydligen inte :( .


När vi kom tillbaka till campingen berättade våra tältgrannar att det skulle var hästlopp lite norr om Visby på kvällen, V75 eller vad det nu heter. Vi cyklade dit, uppförsbacke hela vägen, men det var inträde och eftersom vår budget var rätt dålig åkte vi och köpte glass istället. Visst ja, glömde nästan! Jag cyklade på en JÄTTE STOR gräshoppa på vägen till hästgrejen också, ville bara säga det (den var enorm, visste inte att det fanns så stora i Sverige).


Efter glassen gick vi runt lite och snackade i Visby och sedan åkte vi till tältet för att sova.


När vi vaknade nästa morgon var det bara att börja packa ihop alla grejerna för den sista natten på Gotland hade vi ingen plats på campingen, då var det vildmarken som gällde (eller 100 meter utanför campingen :P).


När vi var klara åkte vi in till stan för att hämta upp Kalle som väntat på oss i typ en timme då vi varit lite långsammare än vi trodde.


Det var då första dagen på medeltidsveckan så det fanns mycket att se och göra i Visby men vi spenderade nästan hela dagen på marknaden där killarna kom i extas varje gång de såg ett svärd eller ett glittrande halssmycke (med andra ord typ hela tiden).


På eftermiddagen träffade vi till min förvåning Milla som också råkade vara på Gotland med familjens båt. Jag övergav då killarna och gick runt lite med henne.


Vid 5 tiden tror jag det var så skulle hon och familjen titta på uppspelet av danskarnas intåg i Visby så jag ringde Kalle och Sebbe och vi gick alla dit. Det var dock mycket folk och Kalle hade ont i benet så han började gå mot tältet och jag och Sebbe följde snart efter då vi inte ville lämna honom ensam för länge och vi såg ändå inget. Under hemvägen såg jag en ganska stor grupp men killar från JS, blev lite chockad, var hela Stockholm i Visby eller?!


Dagen efter hade vi en heldag i Visby innan båten skulle ta oss hem klockan 19.10. Vi åt då lite glass och tog då en till runda på marknaden innan Sebbe sprang iväg för att träffa en vän som tydligen också var i Visby. Sedan åt vi en tidig middag på en toppenrestaurang där både Sebbe och Kalle beställde varsin 450 grams hamburgare! De lyckades äta allt men Kalle hjälpte Sebbe lite.


Efter maten strosade vi långsamt mot båten och åkte hem. Vi blev dock lite besvikna då vi inte fick se någon film på båten men hade kul i alla fall. När vi kom fram till Nynäshamn blev vi upphämtade av mina och Kalles föräldrar då vi annars inte kommit hem (Kalle kunde ju inte cykla).


Ja, det var väl allt tror jag. Långt blev det i alla fall :P hoppas ni inte blev alltför uttråkade, vet ju inte om någon egentligen var intresserad men men… Det kommer antagligen ut lite bilder från resan senare också men just nu har Sebbe alla bilderna så vi får se när.


Jag kan verkligen rekommendera en tältresa på Gotland, det var toppen! Inte så dyrt heller faktiskt
om man snålar lite. Vi har redan börjat planera nästa sommars resa, får se vart vi åker då :D    


Ha det bäst allihop :D


Hugs and butterfly kisses     


Lordag

Howdy!
Sa... vad hander har borta i USA da? Jo, har sitter jag framfor datorn och ater vattenmelon, mums! Smsade lite med Maria igar, hon var inte direkt overlycklig eftersom det regnade och alla deras saker var genomblotta, stackarn. Sen idag fick jag ett sms fran Nea som sa att de hade varldens ovader, med aska och allt. Ar det sa over hela Sverige? Har inte riktigt koll pa vad som hander dar borta.

Jo, imorse vaknade jag nagon gang runt halv nio om jag inte minns fel, gick upp till badrummet och gick sen och lade mig och laste lite... Ingen annan var hemma forutom jag och Frida, sa nar jag gick och lade mig igen foljde hon efter mig och somnade pa min sang. I alla fall sa drog jag mig upp vid elva, duschade och at frukost/lunch. Runt ett kom Jack hem och sen vid halv tva kom Connie inspringades genom dorren och skyndade sig att gora sig iordning. Vi skulle namligen ivag pa middag hos nagra av deras kompisar, Jacks gamla skolkamrat och hans fru. Dar at vi en jatte god middag och hade det trevligt. Frida var ocksa med. Nar vi sen var pa vag hem stannade vi till vid en butik for att handla lite mat och sa. Det var typ min dag... Har last ut min ena bok ocksa,
PS. I love you. Den var verkligen jatte bra och jag rekomenderar den starkt, det ar en valdigt sot karlekshistoria och om jag inte minns fel sa har den kommit som film ocksa. Far ta och se den nagon gang i framtiden, men ar inte saker att den kommen vara lika bra som boken...

Just det... Om Marlene eller Daniela laser detta, sa tycker jag att ni ska oppna upp er blogg snart igen!

Ha det bast allihopa!
Hugs

Ah... en sak till har snart varit har i exakt en vecka! Typ 13 min kvar!

Totally Awesome!

Satt precis och chattade med en god van... okej, nu ska inte lata som om jag ar over hundra ar gammal... men hon ar en god van. Vem undrar ni nog nu? Jo... Alicia. Vi har suttit och diskuterat lite olika saker och jag har nu fatt henne att se A Very Potter Sequel! Yay! Sa da var en till nere i det trasket... eller nat. Aja... nu ska jag inte skriva massa onodiga saker ni inte bryr er ett skvatt om, men jag tycker att det ar kul.

Sa... senast jag skrev var lite mer an en dag sen, vad har hant sen dess? Jo... inte mycket. Vi har varit pa skolan som verkar kul, det var val okej da, blir nog roligare nar jag traffar nagra som inte ar freshmen... Sen sa igar satt vi och kollade pa film typ hela dagen. Vi akte till Chads dar jag skule spendera natten eftersom Jack och Connie har en tidningsrunda de gor varje torsdag. De aker fran huset vid sju eller vardet var och ar borta hela natten.

Nu ska jag dra mig ivag harifran!
Hoppas allt ar bast med er alla dar borta i Sverige!
Hugs!

Yay!!

Hello!
Sara har... Ska borja med att saga att jag ar utan a, a och o idag. Hoppas det forstods. I alla fall sa ar jag framme och mar otroligt bra, vadret ar absolut toppen. Just nu sitter jag ensam i huset, Jack ar ivag och handlar lite och Connie ar pa deras resturang och jobbar. Sa det ar jag och Frida, deras lilla chihuahua. Kom fram lordagsnatt efter ungefar 24 timmar ute pa resandefot.

Pa lordagmorgon akte vi ut till Arlanda, det var samling klockan fem. Det var tre andra stselever dar, trodde att vi skulle vara fler an sa. Vi checkade in vara saker, sa hej da till vara familjer och sen drog det ivag. Vi vandra runt lite innan vi sen gick till gaten. Vi holl ihop under typ hela resan till Chicago. I alla fall sa satt vi bredvid varandra till London och snackade en del. Nar vi efter ungefar tva timmar med flyget kom till London hade vi tva timmar dar om jag inte minns fel, sa vi satt och spelade lite kort. Sen mote vi upp de andra stselverna i vid var gate. Det var flera fran Finland, nagra fran Norge, en kille fran Tyskland och sa tror jag att det var nagon mer. Dar var ocksa Victor en till kille fran Sverige. Sen sa satte vi oss pa planet mot Chicago, satt med Saskia (en av tjejerna fran Sverige) och Victor. Efter den atta timmar langa resan var vi framme och gick av planet, da var det bara att stalla sig i ko for immigration(?) detta tog ett tag och sen hamtade vi vara vaskor och begav oss ivag for att checka in dem. Har var det lite problem och jag fick en biljett utan placering utan bara terminal, gate och tid. Jag hade lite panik pga detta. Har tappade vi Louise (den andra tjejen fran Sverige) och sen drog vi ivag till var terminal. Saskia hangde pa trots att hon egentligen skulle till terminal 2, men i alla fall sa satt vi med henne utanfor ett tag innan vi bestamde oss for att det var dags att ata lite. Sa vi sa "hej da", "lycka till" och allt sant dar. Sa sen var det jag, Victor och Nils (killen fran Sverige som vi mote pa Arlanda) kvar, bada skulle till Denver i Colorade. Vi gick och at, sen till deras gate och satt dar tills de skulle aka. Sa da blev det fler "hej da" och "lycka till". Efter det var jag ensam kvar i Chicago, sa jag gick till min gate och dar fick jag mitt stolsnummer och sen var det bara en fyra timmar flygresa till Sacramento, Kalifornien. Pa flygplatsen stod min vardfamilj och vantade med blommor. Sa vi kramades och pratade lite, hamtade min vaska som kom efter en stund och sen satte vi oss i bilen och akte till huset. Var framme runt ett pa natten sa det var bara att ga och lagga sig.

Sen sa pa sondagen sa akte upp till resturangen, Cook's. Verkligen ett jatte mysigt stalle. Dar at jag lite frukost och traffade delar av familjen. Eric (en av sonerna), Amber (gift med den aldsta av sonerna, Chad), Jeff och Jamie (barn till Chad och Amber). Kan saga att jag slog Jeff i biljard! Som jag spelat en eller tva ganger i mitt liv. I alla fall sa drog Jack och jag ivag pa ett mote med omradsrepresentanten lite senare, det var en annan utbytesstudent dar, Giorgia fran Italien. Vi fick lite information och sa, jag pratade med Giorgia en del, mycket trevlig tjej. Efter det motet akte vi ivag till Chads och at middag dar. Jeff foljde med oss tillbaka hem och vi forsokte se en film, men jag var otrologt trott och holl pa att somna... Pa mandagmorgon akte vi ivag till Cook's igen, at frukost och sen akte vi ivag for att handla lite. Vi akte till skolan och kollade lite. Jag fick ocksa mina klasser jag ska ha. Pa hosten ska jag lasa English 3, dance 2, eng/design 1 och Prov&statistics. Pa varterminen blir det: US history/geog, Archdesign/Graph., Creative Writing och dance 3... Yay! Ja, det var dem. Sen akte vi och fixade en mobil till mig, efter det och handlade till resturangen. Pa kvallen hjalpte jag till med middagen, sen kom John och Melissa over med sina barn. Det var trevligt. Vi akte sen ivag och kollade pa deras hus, som ligger inte sa langt ifran har men en bit.

Sa igar sa akte vi vag till Sacramento for att shoppa lite, blev inte sa mycket med det. Efter det sa akte vi och tittade pa hus, de var otroligt stora och haftiga. Kommer inte ihag vad stallet heter men wow! Sa vi tillbringade ungefar en timme med det innan vi akte till Cook's. Det var en man som skulle ha en fest dar, vi stannade och hjalpte till. Det var otroligt kul. Sen sa akte vi tillbaka hem. Idag ska vi pa ett mote pa skolan, alla freshmen och nya elver gar pa det har. Sa da far jag typ se om det ar nagra andra utbytesstudenter dar. Jeff ska ocksa vara dar eftersom han ska borja pa High School i ar. Sjalv sa ska man vara Junior, de pratade om att jag skulle vara Senior forut men andrade sen.

Ja.... det ar val typ allt som har hant an sa lange, det kanns verkligen som om jag varit har i mer en bara de har dagarna. Jag har blivit valdigt fortjust i att bo har ute i skogen, jupp det ligger mitt i skogen och jag har ungefar en timme till skolan, ska aka en sandar gul skolbuss! ^^ Wow... det blev ganska langt, men inte lika langt som mailet jag fick fran Maria haromdagen^^ Hon har ju akt ivag till Gotland nu, sa far se nar hon hor av sig igen...
Klockan ar tva pa dagen har borta och typ elva hos er...
Hugs!


1/8-10

Hello! ^^

Ville skriva ett inlägg men har egentligen inget att säga... Sara borde vara framme i USA nu men sover nog fortfarande (de ligger ju 9 timmar efter oss). Det är faktiskt inte så hemskt som jag trodde att hon har åkt. Jag är ju inte glad men jag tror nog att allt kommer bli bra. Lider bara lite med mina klasskompisar då Sara är borta och Sebbe ska flytta till Österrike, kommer inte ha någon annan än klassen att umgås med typ. Det finns väl några fler antar jag men klassen kommer bli sååå terrad, bara en liten varning :P

På onsdag bär det av till Gotland. Det ska bli kul. Hoppas vi får fint väder, är fett sugen på att bada :D Får väl lägga upp lite bilder från det sen, kanske på mig och min nya fina (morotsoranga) klätterhjälm (kommer se hemsk ut). Ska också säga att jag antagligen bara kommer ha på mobilen på under några timmar på kvällen på Gotland, bara så att ingen tror att jag är död eller något. Vet inte vem som skulle vilja ringa mig men iaf...

Mitt schema för tvåan har kommit också :D Kommer läsa litterär gestaltning :D Ser fram emot det trots att jag egentligen inte är helt säker på vad kursen kommer gå ut på, men jag gillar ju att läsa och skriva så det blir nog bra. Tror dock att jag kommer vara typ den enda tvåan som har valt det, kommer vara jag och treorna, fast vi kommer nog vara en rätt liten klass skulle jag tro så det blir nog inget problem och treorna är ju schysta så det blir nog bra. Jag har ett rätt bra schema faktiskt, kommer läsa kemi A, fysik A, matte C och D, historia A, svenska B, engelska B och litterär gestaltning som sagt. Om man bortser från historian så är det kul ämnen tror jag :D Kommer vara ledig på torsdagar under hela höstterminen också :D om man nu kan vara ledig på min skola... och bara ha en lektion på fredagar :D Saknar faktiskt skolan lite. Det är ju skönt att vara ledig och så men den bästa tiden är nog när man går i skolan men inte har så mycket att göra, jag gillar att lära mig och träffa klassen men man vill ju inte vara stressad. Börjar den 23/8.

Kalle vill göra middag nu så ska väl gå och hjälpatill antar jag. Det blir hamburgare ^^ mums.

Ha det toppen alla människor och hoppas du har det bra Sara, saknar dig mycket men vänta bara snart kommer mina brev :D

Kram^^

RSS 2.0