...


Snart sommar!

Hej hej!!
Här sitter jag och pluggar inför veckans BiNkA prov och försöker döda en dum mygga med biologiboken. Jag har plötsligt kommit på hur snart det är sommarlov, bara 2 veckor kvar!! Det ska bli grymt skönt med lov men jag kommer nog sakna min klass. Hoppas vi träffas mycket under lovet, speciellt med tanke på att jag typ inte ska göra något på hela sommaren:P iaf så tänke jag att jag skulle ladda upp lite random bilder från förra årets sommarlov och här kommer de.


Promenad i solen.


Sara måste klippa sig :P


Jag efter massa iste med värsta sockerkicken^^


Saknar mina flippflopp!!



Tittar på moln, eller nåt...



Vår fina karta över gröna ängen :D

Nu måste jag gå tillbaka till pluggandet.

Kram^^

Mums 9^^


Har bakat cupcakes idag ^^ Chokladcupcakes med hallonfyllning och vitchokladfrosting. Har inte hunnit provsmaka än. men de är säkert goda :) Smeten var det! Receptet hittades i DN söndag för några veckor sen


Flavor Changing Gum :O


Det kom ett paket med garn till mamma idag, skickat från min storasyster. Hon skickade även med tuggummin till mig :) en ny smak: citrus och mint. Det ändrar smak, fast man märker det mest i början. Men goda var de i alla fall. Så se upp nu finns det en ny smak i min tuggummi samling!!!

Tack syster! ♥


OH MY ROWLING!!!!


I'm tired, can't we just be death eaters?

Stora problem just nu, funderar på vad jag ska göra med mitt hår under mitt år i USA. Antingen så fortsätter jag att färga det i den färg jag har nu eller låter det växa ut så att jag blir blond igen :O men då kommer jag nog behöva blondera det eftersom mitt hår är råttfärgat nu typ... Vad ska jag göra? Eller så kanske jag färgar det svart eller någon annan färg... Jag skulle ju kunna spara ut det och sen färga det någon rolig färg när jag kommit hem, men det beror ju på om jag orkar gå runt och vara både blond och brunett samtidigt. Det kommer nog inte synas lika mycket som när jag var blond och svarthårig förra sommarn och halva vårterminen i nian.

Just det mötte Sofia imorse ^^ Tyvärr skulle jag med bussen åt andra hållet eftersom det är en bättre väg för mig att åka speciellt när jag har den stora sportbagen med mig vilket jag har ungefär fem av fem dagar i veckan. ibland när jag lämnat allt jag behöver på dansen nere i mitt skåp så brukar jag inte behöva den stora väskan. men det händer inte så ofta. I alla fall så träffade jag henne, vilket alltid är lika trevligt :)

Och jag kan bara hålla med Maria! Jag är också skoltrött, men det är ju inte så långt kvar, så det är bara att bita ihop och köra hårt nu det sista. Den andra ska vi lämna in våra datorer, så efter det lär det inte vara så mycket. Den tredje juni är man ledig eftersom treorna tar studenten, ska då först till tandläkaren klockan halv nio :O Sen ska jag träffa Maria ^^ Hoppas bara att det är fint väder eftersom vi redan planerat vad vi ska göra :D Vi ska till Vivelvängen och äta Ben & Jerry :) det bästa som finns

En super gammal bild ^^ men vem bryr sig? Jag blir alltid så glad när jag ser den...


Längtar till Juli!!! Då kommer ju AVPS på Youtube :D så lycklig. AVPM har verkligen blibit en så himla stor del av mitt liv nu, jag älskar den. För det första är ju Harry Potter böckerna super duper mega bra. Sen så är alla som är med super duktiga på det dem göra. Sitter just nu och lyssnar på en av Darren Criss låtar :) Han är en så mycket bättre Harry Potter än Daniel Radcliffe! Och alla andra är ju bäst också! Jag varnar jag har fastnat totalt och är helt galen i den. Maria och Nea skakar på huvudet när jag sjunger med i låtarna eller börja prata om den :O men Maria förstår nog, hon har ju sett den. Linnea har inte sett hela bara typ de tre första... men snart borde hon sett den. Om det gick så skulle jag citera den typ varje dag, men eftersom den är på engelska och här pratar ju alla svenska så blir det svårt, men när jag kommer till USA..
Kolla in:
http://www.youtube.com/user/StarKidPotter#p/c/C76BE906C9D83A3A/0/wmwM_AKeMCk

I study to work so I can die rich!

Rubriken säger väl allt: JAG ÄR SKOLTRÖTT!

Sunday... Where's the sun??

Vad tycks om min nya väska jag fick igår?? snygg va?! den ska jag ha på mig när jag drar iväg i höst :O + en röd tröja dårå... som tyvärr inte kommer komma upp på bild här förräns jag använder den... Jo, jag va ju på möte med STS igår i ungefär 6 timmar, solen sken starkt ute medan vi satt instängda i aulan på Östra Real. Det började med att alla elever fick ställa sig upp, säga vad de heter, bor och skulle åka... En kille skulle åka till Kina, när han sa det gick det ett sus genom hela rummet :) fett coolt alltså... Sen så var det ett tjejgäng där alla bodde i uppsala och skulle till USA, och tjejgänget som alla också bodde i Uppsala och skulle till Australien... Misstänker att de var kompisar.


På väg hem från mötet stannade vi till i Fruängen och köpte jordgubbar till jordgubbssalladen vi skulle ha till middag :) den blev mumsig^^ receptet på den kommer från Linnea :) Vi åt den på hennes land förra sommarn ^^ I alla fall så när jag skulle rensa jordgubbarna hittade vi en ganska udda...


Träffade Maria igår också ^^ Gick ut med Gina och sen satt vi i deras hammock och sjöng massa låtar, speciellt disney, fast vi kom inte på så många tyvärr :O vart har våra disnetsinnen tagit vägen Maria?!

There's something about the sunshine!

Alltså vädret är för himla underbart, iofs är det stora moln på väg hitåt ser det ut som :O men just ser det helt okej eftersom solen faktiskt lyser så fantastiskt ^^ Vi satt nere vid vattnet på rasten, riktigt skönt. Det var en hel del andra människor där också, så alla vill verkligen njuta av det fina vädret vi har ute nu. Alla går typ klädda i shorts, klänning eller kjol, själv var jag dum nog att välja långa jeans. Men jag vill inte ha shorts i skolan och orkade inte ha kjol... Har smsat lite med lilla Maria som sitter hemma och pluggar, jag vill också vara hemma, men jag måste skriva klart om Plutonen först.

Så i helgen eller på söndag för att vara exakt så ska jag plugga en del, har lite engelska, spanska, hälsa och så svenskan att göra. I spanskan ska jag bara rätta en text jag skrivit och plugga inför nationella som jag ska ha på torsdag. Lördagen skulle jag ha gått på musikal med Maria, men jag hade glömt att jag skulle på möte med STS från tio till fyra typ. Musikalen börjar klockan tre... blä... Vill verkligen gå, men måste gå på mötet så jag hoppas det kommer en annan tid. Nu ska jag återgå till svensk lektionen
Ha det bäst!



bild från förra sommaren på Linneas land ^^

Hemma

Så då var man hemma från hajken ^^ så skönt, det har varit mycket problem och det har verit mycket jobbigt
Orkar inte skriva allt som hänt här, så jag länkar till en blogg där det finns information och bilder:
Marlene och Daniela
Där kan ni få reda på de flesta sakerna som hänt





uppdatering
Här är en bättre länk om ni vill komma direkt till inlägget:
http://pingisgummi.blogg.se/2010/may/john-bauer-30-hour-ass-kicking-hot-shit-survi.html

17 maj

Sitter i skolan och har rast... Vi går genom vad vi ska göra under hajken och lite så där. VI ska vandra otroligt mycket, och även ha orienteringsmoment :O Hur kommer det gå? Vi ska ju ioförsig göra allt i våra grupper så det kommer nog gå bra i slutändan om man hamnar i en bra grupp där någon kan läsa karta, kan säga att jag inte direkt äger på att läsa karta. Det går.. önskar att jag kunde ta med mig Maria eller Linnea så att de kunde läsa kartan åt mig :P :D men får lösa det på något sätt. 

Mitt homemade dark mark har börjat gå bort :O fick hjälpa att fylla i det igår men måste göra det igen :/ får fixa det senare när jag har en svartpenna och någon som kan göra det åt mig :)
Detta blir ett av mina sista inlägg innan hajken, ska blogga direkt när jag kommit hem på onsdag. Efter att jag duschat, ätit, ringt eller smsat Maria och klagat mer om hur trött jag är och pratat lite skit kanske(vilket jag antagligen kommer göra under hajken också :O) Sen så måste jag ju plugga mer spanska då också... eftersom det är nationella på torsdag eftermiddag. Just det... om jag försvinner ut i skogen så får du Maria min MP3 och mina fruits basket... men jag kommer förhoppningsvis tillbaka. Hoppas det inte blir så som vi pratade om i onsdags :O Just det måste bara berätta vad de kallar hajken: 30-Hour Ass Kicking Hot Shit Survival Camp 2010...
30 timmar ute i skogen med två sam-idrottsklasser och en hälsa-idrottsklass.



En sista sak, eftersom jag inte kommer kunna vara inne på datorn imorgon så vill jag gratta Linda på födelsedagen i förskott :) Grattis! Vi ska fira hennes födelsedag ute i skogen, tycker synd om henne faktiskt...


Se upp världen vi har gått över till den mörka sidan och blivit death eaters!!


Stay


tralalalalalaaaa

Så, då var NP matte a del 1 över... det gick helt okej tror jag. Bara en del över, som är nästa fredag. Nästa vecka kommer att bli speciell. Ingen speciallidrott(dans) alls, på måndagen ska vi ha förberedelse inför hajken. Hajken är tisdagen och onsdagen, torsdag morgon har vi efterarbete efter hajken. sen spanska np på eftermiddagen. Fredag förmiddag har vi np i matte del 2 och sen svenska :O mysko vecka...

snart är det lunch ^^ sen idrott :O vi ska typ dansa... efter det så är det ledigt!! wiho! på lördag blir det antagligen att träffa Nea och Maria :) och så ska man ju plugga :O


AVPM


Ron
: "If I had a horcrux, I would drop it in the bottom of the ocean; or I would put it in a pyramid with King Tut with all of his jewels; or I would blast it into space with a monkey who knew nothing about horcruxes."
Hermione: "Or it could be hidden somewhere around the mundane British country-side. Our search could ...entail months of depressing camping, breaking into Gringotts, and drinking boat-loads of polyjuice potion."
Harry: "Well, the mandalion says that's dumb, so we're not going to do that."


För er som länge varit en del av mitt liv.

Just nu är jag bara så trött på allt. Tänk va skönt att bara vara tillbaka på Långbrodal igen. Där var det aldrig några bekymmer (inte för mig iaf). Det bästa var nog att alla ens vänner var på samma ställe och alla kände varandra. Nu är allt så utspritt, så rörigt. Det känns inte som om det finns någon stadig plats på hela jorden men det är inte det värsta. Det känns som om ju närmare jag kommer en människa ju längre bort dras jag från en annan. Jag vill inte förlora någon! Varför måste jag vara så dålig på hela den här hålla kontakt grejen?! Det värsta är att det känns som om jag håller på att förlora er två. Vi ses så sällan nu. Jag försöker intala mig själv att allt kommer lösa sig till sommaren när vi får mera tid men tänk om det inte gör det. Jag menar efter sommaren åker ju du bort ett helt år och även om det kanske verkar som om jag skämtar när jag brukar säger det så vet jag bokstavligt talat inte var jag ska göra utan dig. Du har ju alltid hunnits där. Du är min trygga plats, dit jag alltid kan återvända men nu känns det som om du kommer att försvinna. Om du försvinner kommer jag då misslyckas helt med att hålla kontakten med er båda? Jag har förlorat nära vänner förut och tror inte att jag klarar av att gå igenom det igen. Förra gången tog det 4 år för mig att läka helt så hur lång tid skulle det inte ta om jag förlorade er? En livstid? Men samtidigt tycker jag att om vi ändå glider isär på något sätt kanske det är bäst att bara låta det vara så. Efter förra gången blev jag så osäker att jag inte vet hur jag ska reagera nu. Jag vill att om vi ska skiljas så ska det inte bli som förra gången. Det här måste vara så förvirrande för er som inte var en del av mitt liv när allt det jag pratar om hände men ni som behöver förstå gör nog det. Låt oss bara säga att jag inte direkt är en mästare på att hålla kvar vänner och att de personer jag talar om betyder/betydde (beroende på vem av alla vi snackar om) mer för mig än någon annan. Jag förlorade en syster en gång eller när jag tänker efter har jag förlorat två (nu vet jag inte ens om ni två hänger med längre, en av er bör nog göra det) och båda gångerna slutade vår vänskap i fientlighet och nu är jag rädd för att förlora min sista syster och jämfört med de förra gångerna är du som min tvilling. Om jag ändå var bättre på att umgås och hålla kontakten, bättre på att berätta för folk hur mycket de beyder för mig. När jag tänker efter är jag nog ganska ytlig.
Jag är rädd för att sakta förlora er men jag tänker inte låta det hända! Med andra ord; VI MÅSTE SES MERA!!!!!!!!!!

Okej... ett mysko inlägg men jag var tvungen att få det sakt. Ni som fatta nada behöver inte bry er, det låter antagligen värre än det egentligen är/var.

Vad har hänt med mig?! 2 mysko inlägg på 3 dagar! Jag är chockad! Är kanske bara för att det är så taskigt väder där ute. Nu ska jag, i brist på annat att göra, titta på lite Naruto.

Kram^^

En verklig fantasivärld...

Hej hej!^^

Tänk att sommaren är här :D det gör mig bara så lycklig. Jag var i skogen här om dagen och jag tror inte jag kan förklara de känslor jag fick men kanske kan jag måla upp någon sorts bild för er över hur det var eller så kanske jag kan få er att besöka denna fantastiska plats själva. Jag vet att jag kommer att låta som en riktig skogsmulle kanske till och med en galning men det skäms jag inte för (just nu i alla fall).

Det var jag och min hund som var ute och gick. Eftersom skolorna här i närheten har orientering just nu lyssnade jag på musik via min mp3 för att slippa allt skrik men ganska omgående lämnade vi istället det vanliga spåret och sökte oss längre in i skogen där skolorna inte sätter ut några kontroller, kanske i hopp om att minska antalet borttappade elever. När ljudet från dessa elever hade försvunnit tog jag av mig mina hörlurar bara för att upptäcka att musiken inte försvann. Fåglarna kvittrade nu de vackraste melodier. Jag blundade en stund och lyssnade till de vackra tonerna samtidigt som en varm bris snuddade vid mig. När jag öppnade ögonen igen såg jag att solen nu lyste igenom trädkronorana på det mest magiska sätt. Jag tittade ner på marken för att se vart min hund hade tagit vägen och jag fann henne stående mitt i nästa under. Hon stod på samma mark som jag, en mark helt täckt av blommor i fängslande färger. När Gina såg att jag plötsligt började le mot henne viftade hon glatt på svansen och trippade vidare in i skogen med sina små lätta steg. Jag lät henne ta täten och följde bara blint efter. I den stunden skulle jag inte blivit förvånade om jag plötsligt såg en älva komma dansandes mellan träden eller om det satt ett troll bakom nästa klippa. Jag förlorade mig helt i ögonblicket, just där och då skulle jag kunna ha dött lycklig utan minsta sorg som tyngde mitt hjärta.

Nu rekomenderar jag starkt att du besöker denna fridens plats. Jag lovar det skulle göra vem som helst mycket gott bara du vågar att släppa alla bekymmer och låta lugnet omfamna dig. Förr eller senare måste man dock återvända till verkligheten men vem säger att det är för evigt.

Ha det toppen!
Kram^^ 

Mums 8^^ (gånger två)

Den här köpte jag idag, mumsig ^^


Kladdkakan från Valborg ^^

Jordgubbar, hallon, vindruvor, kiwi och vit choklad på =)



Just det! Vill tack Marlene för hjälpen med bloggen ^^ Tack så mycket =D

Always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony harmony oh love






Final Fantasy VII! Yay!


RSS 2.0