Friday

Hola!
Fredag idag, har precis kommit hem från Black's. De var ett stort party bestående av 17 personer som kom och åt idag, men vi körde på och lyckades få ut all mat på en bra tid och medan den var varm. Så sen åkte vi hem och nu ligger jag på golvet med Frida bredvid mig. Det har varit väldigt varmt idag och därför är det otroligt bekvämt att ligga på golvet. Jag låg ute i solen en stund tidigare idag med Bella och Frida bredvid mig, det var mysigt, tror dock inte att jag fått så mycket av en solbränna. Men får kämpa hårt senare. Det är bara så svårt när det cirkulerar massa insekter överallt där det är bekvämt att ligga, men jag får stå ut. 
 
Inte så mycket har hänt här i Kalifornien. Vi åkte till Lake Tahoe i tisdags, vilket var väldigt trevligt. Vi gick runt där, åt lunch och köpte brownies innan vi åkte hem igen. Förmiddagen spenderade vi på Cook's. Samma sak onsdag. Då åkte Connie och jag fram och tillbaka mellan Cook's och Black's för att sedan äta lunch på Cook's innan vi åkte till Black's för att jobba. Det var ganska mycket folk där då. Det var lugnare förra helgen, men det verkar ha kommit igång lite igen vilket ju är trevligt. 
 
Jag har också under de senaste två veckorna lät ut två böcker; The Perks Of Being A Wallflower och Paper Towns. Jag skrev detta inlägg förra veckan (den 13 Juli), då jag ville prata lite om Paper Towns, Så om intresset finns, varsegod; :)
 
'Häromdagen läste jag ut ännu en underbar bok; Paper Towns av John Green. Jag måste säga att den var otroligt bra och jag fastnade verkligen i den när jag börjat läsa. Även om den var lätt att fastna i och jag inte ville släppa den, så lade jag ibland ner den för att tänka lite. Tänka på vad som skrivits. Jag gör ofta detta efter att jag läst en bok, men ibland, med vissa böcker även under läsningen. Detta var en sån bok då John Green skrev en del saker som fick mig att tänka och som jag kunde relatera till. Det stod en hel del saker som jag skulle vilja ta upp här men jag vet inte hut mycket det avslöjar om boken och vad som händer. Så kanske i ett senare inlägg.Okay så på baksidan står det (för att ni ska få en liten aning om vad boken handlar om):
 
Who is the real Margo?
Quentin Jacobsen har spent a lifetime loving the magnificently adventurous Margo Roth Spiegelman from afar. So when she cracks open a window and climbs into his life-dressed like a ninja-he follows. After their all-nighter end, and a new day breaks, Q arrives at school to discover that Margo always an enigma, has now become a mistery. But Q soon learns that there are clues-and they're for him. Urged down a disconnected path, the closer he gets, the less Q sees the girl he thougth he knew...
 
Så det var texten på baksidan... låter spännande eller hur? Jag tyckte det, och nästa gång jag åker till en bokhandel så har jag några bäcker som ska inhandlas. Bland annat Någon av John Greens andra böcker. Har redan läst två; The Fault In Our Star och Will Grayson, Will Grayson(Tillsammans med David Levithan). Och så ska jag köpa Chris Colfers bok som kommer ut 17 Juli! Yay!
 
I alla fall, tillbaka till Paper Towns. Jag ska erkänna att jag var lite osäker på boken när jag först höll den i handen inne på Barnes and Noble. Men efter att ha tittat på den och andra böcker ett tag bestämde jag mig för att slå till och köpa den, bra val. Och den hjälpte mig hitta några andra böcker som kan vara intressanta, så jag är lycklig. Jag gillar det med böcker, när en huvudperson eller annan karaktär läser bäcker som man sen själv blir inspirerad att läsa. Mhm... det var samma sak med en annan bok jag läst här. Genom nästan hela boken pratade de om en annan bok också, så nu vill jag läsa den.'
 
Jupp, det skrev jag då, har inte vågat läsa om det så ja... The Perks Of Being A Wallflower  är också (enligt mig) en väldigt bra bok. Tyckte den var lite seg i början, men den blev absolut bättre och jag fastnade och ville inte släppa i från mig den. 
Efter att jag läst ut The Perks, började jag läsa The Book Theif av Markus Zusak, har kommit typ två kapitel men tycker om den so far, vilket ju känns bra. Så vi får se vad jag tycker lite längre fram. 
 
En bild från min stund i solen med hundarna, de ville dock inte fastna på bild. Så det blev den fina utsikten istället. :) Det är så underbart fint här uppe. Love it!
 
Sara's out. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0