Sunday!!!!

Hello!
Söndag idag, och en vecka tills jag lämnar Kalifornien för att åka till Kansas och hälsa på min syster. Ska bli kul att se henne och Fred, plus Xan och Sam som jag hoppas på att kunna se också när jag är där. Men det blir ju tråkigt att lämna Omo Ranch och allt här i Kalifornien.
 
Mina föräldrar åkte i fredags efter att ha varit här i ungefär en vecka. Så vi hittade på en del saker att göra. Måndagen åkte Connie, mamma och jag och shoppade, pappa mådde dåligt så han stannade kvar uppe på berget och sov. Jack var hos tandläkaren för att dra ut en tand. Så vi tjejer åkte till Barnes & Noble och till Sunrise Mall. Köpte fem nya böcker, bland dem Chris Colfers bok The Land of Stories. Har börjat läsa den och gillar den so far. Sen så åt vi lunch på mallen, och gick sen till JC pennies för att kolla om de hade jeans (hade då köpt ett par på Target), hittade istället ett par shorts som jag föll för, jag som inte riktigt gillar shorts. Men har börjat använda under min tid här. När vi skulle betala för de sakerna vi hittat så ringde Eric. Någon hade berättat för honom att de brann i skogen inte så långt ifrån där vi bor. Så vi drog oss uppåt, men fick reda på att det var hyfsat lugnt och att brandkåren var uppringd. Så vi plockade upp pappa på Black's och åkte ner för att möta Jack och äta middag på Strings. Mumsigt! I tisdags åkte vi till California State Fair, Jeff hängde på vilket var trevligt. Så vi spenderade mesta delen av dagen där tittade på djur och gick omkring och hade det trevligt, innan vi åkte hem igen. Jeff sov över till onsdagen, pappa kom och hämtade oss runt sju på morgonen för att ta oss upp till Cook's. Då Jeff jobbade och Jack och Connie hade åkt tidigt på morgonen för att handla. Efter en god lunch åkte vi upp till Tahoe, kollade i garnaffär, gick runt i butiker och åkte runt hela sjön. Vi stannade på ett ställer för att bada och sola lite, vilket var otroligt skönt måste jag säga.
I torsdags träffade jag min kompis Bergie. Ih! Det var trevligt och kul. Vi spelade Halo med hennes bror, vilket var otroligt... jag vet inte. Men svårt är nog ett bra ord. Hon visade mig sin buisessnes plan, vilket var intressant. Det tog ungefär en och en halv timme. Hon har också två helt undebara hundar, shetland Collies tror jag att det var. gah, de var söta. Mina föräldrar hämtade upp mig några timmar senare och vi åkte hem för att äta spagetti och köttfärssås.  Fredagen var inte så speciell. Mina föräldrar åkte tidigt på morgonen. Jack och Connie åkte ännu tidigare på morgonen för att stor handla. Så jag var hemma själv tills de kom hem, sen så åkte vill Black's för att duscha (då vi inte har något vatten här upper just nu) och hjälpa till lite där med att få igång allt, Vi var där ett tag innan vi åkte hem och lagade middag. Igår så blev det också sovmorgon. Vi åkte upp till Black's och tog sopporna där uoo till Cook's där containern står. Plus tog med oss mat från Cook's och ner till Black's. Sen så hjälpte jag till i köket en hel del. Och vi var där tills alla hade gått och var nöjda. Då åkte vi hem och tittade på tv. Sen sängen. Vaknade tidigt i morse. Men har sen varit vaken och sovit lite i omgångar hela morgonen fram till typ elva-tolv någon gång. Får se om det blir jobb i kväll eller inte.
Ska förhoppningsvis träffa Hayley och Stacy nästa vecka, håller alla mina tummar. 
Verkar inte kunna komma åt mina bilder *snyft* får bli en annan gång.
 
Ha det bäst
Sara's out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0