Thursday over here!

Ny dag, torsdag.
Gick ut ur mitt rum för att borsta tänderna tidigare idag, när jag kom tillbaka möttes jag av denna syn:

Vi har också gått på bio idag, såg Brave. Aryah åkte med oss, vilket var kul. Filmen var bra, otroligt kul och lite sorlig så klart men slutade lyckligt. Så fick gråta några tårar innan allt blev bra igen. Men absolut se värd måste jag säga.


Mina nya böcker som köptes igår, har börjat läsa den längst ner. Otrologt bra måste jag säga. Jag har precis läst två andra böcker av samma författare som den översta, så ville prova att läsa en av hans andra böcker. Den näst översta fick jag tips om av en kompis att läsa, så när jag såg den köpte jag den. The Book Theif har jag funderat på ett tag, sen så när en del av boken var med på vårt svenska nationella så blev jag mer intresserad, så bestämde mig för att köpa den också. Den sista lät intressant så jag köpte den och har fallit för den, så det var ett bra köp antar jag.

Jupp, imorgon ska jag på bio igen. Med Amber, Melissa, Kristi och så kanske någon mer. Det ska bli trevligt.
Sara's out!

Tuesday!

Hello!
Tisdag idag. Solen lyser här i Kalifornien, otroligt skönt efter helgens gråa moln och kyla. Förra veckan var ganska lugn men också hektisk då vi var på Black's station Onsdag, Fredag, Lördag och Söndag.
På lördag så kom ungefär 60 motorcyklister upp, så vi lagade mat från åtta på morgonen tills att de kom runt halv ett. De var in och ut på ungefär en och en halv timme, sen så drog vi hem och tog en liten tupplur. Medan jag sov så åkte de andra två till Black's för att jobba, så stannade hemma med Frida sen tills de kom hem igen. Har träffat otroligt många trevliga människor däruppe, när jag suttit vid baren med Frida i knät. Fick hjälpa till i köket på onsdagen, på fredagen hjälpte jag till innan de öppnade genom att diska och skala och hacka potatisar för potatissalladen som skulle serveras på lördagen.

Idag åkte vi och shoppade, nere i Folsom. Mina Converse är otroligt utslina då jag haft dem ett tag nu. När jag berättade det för killen i butiken blev han otroligt chockade. Så köpte ett par nya converse plus skosnören. Sen en t-shirt på rea och sen så fyra pocketböcker från Barnes & Noble. Yay! Så nu har jag fyra till böcker att läsa. ^^ Sen så hade vi tänkt gå på bio också, se Brave som precis kommit ut här. Men de har något då alla biljetter kostar 6 dollar på tisdagar. Så vi skippade det då alla biljetter var slutsålda och åkte hem istället. Så nu är vi tillbaka hemma och ska väl försöka hitta något på tv.
Sen så får vi se vad som händer resten av veckan. Vi ska kanske åka och hälsa på Noel och Kristie på torsdag, men inget är bestämt än.

Time for some TV
Sara's out

Back in the USA

Jag är i Kalifornien igen. Hos Jack och Connie, och Frida.
Åkte igår morse tio svensk tid, kom fram halv nio på kvällen. Flighten gick riktgit bra, hade bra säten på alla flyg. Utom kanske den längsta från Köpenhamn till Washington DC, då jag hamnade bredvid en lite större herre som tog upp ganska mycket plats. Men annars var det bekvämt. Filmerna de visade sög, så nöjde mig med att läsa, lyssna på musik, sova och lösa sodoku. (Hur man nu stavar detta...) PÅ planet från Washington till Sacramento var det tre sätten på var sida av gången. Vi sat två stycken på vår sida av raden, vilket var skönt då vi hade ett tomt sätte mellan oss. Det var lite försenat pga oväder i mitten av landet, men det gick bra i slutändan och jag kom fram. Väskan också. Så allt är bra.


Det var otroligt roligt att se Jack och Connie igen. Vi pratade på vägen hem och stannade för att handla lite på vägen hem, plus lite mat från Jack in the Box. Yay! Sen hem och sova. Imorse vaknade jag vid sex och kunde inte somna om. Så gick upp. Vi åkte till Cook's där det blev frukost, sen så hängde vi där. Amber och Jeff jobbade, så det var trevligt. Sen vid elva tiden åkte Jack och jag hem, och sov. Frida sov på min säng med mig, vilket var mysigt. Vaknade vid två tiden och tog en dusch, vilket var otroligt skönt. Nu verkar det som om vi ska åka och handla lite mat till huset.


Sara's out!

RSS 2.0