Music

Kom på att jag glömde en sak igår! Inte bra, inte bra. Det jag skulle skrivit/sagt igår var:
Grattis på födelsedagen Moa! men eftersom jag glömde det då, så får det bli; Grattis i efterskott Moa!

Sen så har vi ju ett födelsedagsbarn idag också :O så;
Grattis på födelsedagen Joel!

Hade också tänkt berätta att jag börjat spela ett nytt spel på facebook :O Det heter Music Pets och är super gulligt.

Det här är Dray; gillar typ 3 doors down och liknade musik ^^

Ha en super duper mega bra söndag
kram

Lov ^^

Så nu var en skolvecka med otroligt mycket snö; vilket skapade tåg och buss problem. Men i torsdags kom äntligen den rödalinjen igång igen och jag hade inga problem alls att komma till skolan eller hem för den delen. I onsdags satt jag nämligen i Årstaberg och väntade på att bussen skulle gå i över 20 min, jag vet det låter ju inte så långt, men det var ju så kallt, pendeltåget mot Älvsjö gick precis när jag kom dit så det fick bli buss. Fick nämligen sluta tidigare, behövde inte vara med på min sista lektion den dagen, vilket betyder att jag slutade runt 11.15. Men jag hängde på de andra till matsalen och åt lunch innan jag bestämde mig för att dra hem. Ungefär samma sak hände i tisdags då Marlene och jag gjorde våra redovisningar på lunchrasten och sen fick dra hem, det gör man ju. Det var ju inte skärskillt lyckat eftersom jag senare på eftermiddagen skulle tillbaka till Liljeholmen för att dansa, men då kunde jag ju ha sällskap med Karin. I fredags så fick jag också sluta sådär innan lunch eftersom min svensklärare skulle bort. Min första lektion var dans, då vi var fem personer och hade fys i ett tag, men eftersom vi inte hade någon lärare där så fick vi göra som vi ville sen. Drog hem och pluggade svenska... Så nu så är det äntligen sportlov!! och snön håller typ på att försvinna!!


Här är en liten bild med Kim Possible gänget casting till Harry Potter typ ^^. Nej, jag är inte Harry Potter beroende och nej jag är inte tolv år. Jag fick frågan om jag var tolv år bara för att sa jag gillade Harry Potter böckerna :O man bara hallå, får jag inte vara 16 år och gilla H.P?!? Vad är det för värld vi lever i just nu?

(för att se den bättre; http://www.artisticalley.org/gallery/showfull.php?photo=24249)

Ha det super duper mega bra ^^
kram


citat


"How can you use everything as justification for saying that everything will be fine? Everything is the present. It tells us nothing about the future."


tisdag

Så nu var måndag denna vecka avklarad att komma till skolan och hem sen igen utan några värre saker som hände. Skulle in till stan och fixa min tandställning som gått sönder(igen) och sen kom tack och lov Maria och räddade mig. Vi gjorde sällskap hem, vägen via Gullmarsplan, Maria alltså du har hjärnan med dig!! ^^ Hade inte hon bestämt vilken väg vi skulle ta hade jag nog virat bort mig genom att åka via Liljeholmen. Eftersom inga tåg går mellan Fruängen och Liljeholmen!!!!! Så nu för tiden tar man buss hela vägen till skolan... Imorse var jag ju bara en kvart sen faktiskt, det tack vare att jag gick av i Årstaberg och tog tvärbanan till Liljeholmen... Sen när man väl var i skolan så upptäckte jag att vi hade vikarie på Naturkunskapen, och eftersom Älvkungen var så få så var de med oss som inte var lika få men inte så värst många heller. Vi hade i alla fall Sara och Henke, vi började med ett test. Innan vi sen fick se ett program om skidåkare. Det handlade om någon störtloppsåkare främst och hur han kommit tillbaka efter en olycka i backen... Det såg så hemkt ut. Så fick vi se hur massa åkare ramlade, det såg ut att göra otroligt ont! :O Sen så när klockan var tio fick vi göra vad vi ville så Marlene och jag jobbade med fyssen, sen fick vi även redovisa våra idag. så efter det fick vi gå hem. Hem vägen gick super bra. Men snart ska man iväg ut igen för att komma till dansen. som tur var har jag ju sällskap med Karin då ^^

Men jag var faktiskt inte så stressad när jag satt på bussen på väg till skolan... Vill bara säga till alla er som blir så himla stressade av all snö:

med hälsningar från mig och Marvin!! ^^

nu ska jag nog ta och äta ^^ sen blir det dans :O
just det hade dansuppvisning igår, men min kamera hade slut på batteri så blir nog inga bilder :/

hare super duper mega bra
kram

10 saker jag aldrig skulle klara av utan er

Vad skulle jag göra utan min Sara och min Nea? Ni har ingen aning vad ni betyder för mig och var jag skulle ha varit idag och inte ni hade funnits där för mig.Här kommer 10 saker jag aldrig skulle klara av utan er:
1. Hitta något bra att läsa:P
2. Faktiskt göra något när jag är ledig:D
3. Accepter all denna vinter  
4. Vara den flummiga person som jag är 
5. Gå vidare 
6. Våga göra allt det jag gör
7. och fortsätta efter att jag gjort bort mig totalt:P
8. Gå upp på morgonen 
9. Le:D
10. Leva
Det låter kanske larvligt men ni är helt enkelt bara bäst^^

Många kramar från mig^^
Mums 5 ^^

Medan snön föll från himlen och landade på de stora snöhögarna som redan fanns på marken, så stod Sara i köket och bakade muffins...

Jag lägger ut sidan med receptet om det visar sig att de är goda... väldigt spännande.


KawaiiSå söt och den dansar bra också :P ^^

Fredag!!!

Nu vill jag ha sommar!! Tänk att det snöar mer nu, alltså jag fattar det inte. Varför ska det snöa så himla mycket nu?! Jag trodde det var global uppvärmning inte global nerkylning... Okej, det är väldigt skönt att det inte blir för varmt för vem gillar inte snö, men inte för länge. Det hade varit så mycket bättre om den bara varit kvar ett tag och inte så länge som den har varit nu!!


Mina älskade nya Converse som jag inte har börjat använda än pga av snö!! Kommer nog bli snyggare när jag har fixat ditt de rödsvarta skösnörena. ^^ Den andra bilden är inte så bra men där ser man skosnörena också :P :) och mina andra vanliga svarta converse med gröna skosnörena..

Jo, just det. Det är ju fredag idag, Fredag betyder dans och det hade vi också. Vi har också plannerat att dansa efter skolan idag i i alla fall en timme. Sen är det hem och ta det lugnt. Eftersom jag måste plugga i helgen och ska försöka få tag på ett par bra shorts som jag kan ha till ett par rosa tights när jag dansar på måndag...

Ha det bäst
kram

"Ten points from Gryffindor!" "Thank's Hermione"

Alltså har ni tänkt på hur Snape alltid tar poäng från Gryffindor, men inte lika ofta från de andra. Och hur Dumbledore ger typ super mycket poäng till Harry hela tiden typ... Alltså, men det är typ bara Harry som gör att de blir av med poängen... och ju Hermione, Ron och Neville. Och så har vi ju Fred och George. Men annars är det inte så många som blir av med poäng åt Gryffindor i det elevhemmet...


The frumpy but super smart girl that knows it all... And always loses points for Gryffindor. And she used to think that looks didn't matter at all, but know she think's it's really important. On a scale from one-to-ten, with one being the ugliest and ten being pretty. Draco Malfoy would give Hermione an eight. Eight point five. But NOT more than nine point eight, becuase there is always room for improvment.

Ja, det var Hermione, och igår var det ju Cedric... Nu har vi några till kvar, imorgon eller i eftermiddag kommer en ny :O


I can't really rap so... I'm not going to

Okej... Så nu är det onsdagkväll och jag ska faktiskt inte uppehålla mig här för länge eftersom jag faktiskt har annat att göra :P :D I alla fall så hade jag bara lust att säga hej, så.... Hej!! ^^ Hoppas alla som läser detta mår super bra, och om ni inte gör det så hoppas jag att ni mår bättre snart...en ganska gammal bild... ^^ det var tider det ^^ Ser ni vem som är vem?! :P :D

Nu ska jag dra iväg till Nea och se om hennes klackskor passar mig, behöver låna ett par :O
Hare bäst
 kram

"Hufflepuffs are particulary good finders!" "What the Hell is a Hufflepuff?!"

Kan någon förklara detta för mig?! Vad är en hufflepuff... Ni vet Gryffindorarna är ju de goda grabbarna och tjejerna, medan Slytherinarna är de onda och elaka typ. Rawenclawarna är ju typ de smarta eller nåt liknande. Men hufflepuffarna då?! Vad är de, det känns inte som om man har fått en tillräckligt bra beskrivning på dessa människor från det elevhemmet... Den mest kände Hifflepuffaren är väl ändå Cedric Diggory, ni vet vem han är; han som dejtar Cho och pga av det förstör Harrys liv... Han är också med i trekampen och fajtas där emot en  drake
.
The better Cedric Diggory, but he's such a spare... He has so many regrets when he dies. Just so you know he real reason that he dies is that he is just a spare.

Senare kanske jag berättar om någon annan från Potters värld...
Hare Super Duper Mega Bra!! ^^
Kramar


Ponyo!

Halli hallå^^
Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja. Idag ska vi titta på film. När jag fick reda på det började jag tänka på Ponyo^^. Det är en anime som är så gullig! En riktigt må bra film^^. Såg den med Sara i höstas. Jag tror tyvärr inte att det är den vi ska se på spanskan även om jag skulle vilja det. Jag såg den på hyrfilmsstället i Älvsjö här om dan så se den om ni kan. Förvänta er ingen spänning eller romantik eller nåt sånt vanligt men den är ändå jätte bra, jag satt och log under hela filmen när jag såg den^^. Jag menar titta bara på bilden nedan visst är den sött^^.  
Ha en grymm dag^^ kram

To dance again

Har hittat en super bra låt som jag inte kan sluta lyssna på... eller har hittat flera super bra låtar och vill lyssna på alla samtidigt, men det går ju inte... och självklart är det så att låtarna inte finns på Spotify :/den låten e så bra, tycker jag i alla fall... och så dansar de ju bra också ^^ Hittaden låten via en fanfiction ^^ det är så kul när man kan hitta riloga och bra saker via andra personer :D Det var via en fanfiction som jag hittade AVPM också... Tack du som lade ut just den fanfiction så att jag kunde hitta den bästa musikalen någonsin ^^ (fast den personen läser nog inte vår blogg :/)
Ikväll blir det dans, extra dans. Vi ska träna inför dansuppvisningen nästa vecka...

Ha en super duper mega bra dag ^^
kram

That's in Canada!!

Okej, nu är tandställningen fixad.. då var det bara att fixa en mp3 också, men det får funderas på en hel del innan det händer typ...

Maria visade mig ett spel på facebook i lördags... Där man får en stad eller nåt annat som man ska sätta ut på en karta. Jag bestämde mig föt att prova den om Nord America för att se hur mycket jag kunde. När jag satt och spelade detta roliga spel i lördagskväll fick jag upp Winnipeg!!! Och jag visste vart det låg! Är det inte underbart?! Okej, det hade kanske hade varit mer underbart om ni fattat vad jag snackar om, men jag orkar tyvärr inte förklara just nu! okej, jag säger väl då, det har att göra med en sång från AVPM... så nu har jag sagt :P :D och kan erkänna att om jag inte sett den hade jag aldrig vetat :)


Hoppas ni haft en super duper mega bra dag
kramisar

Sunday without sun...Glad alla hjärtans dag allihopa!! Hoppas eran dag har varit super bra...
Många stora kramar
Sara

Alla hjärtans dag!<3


Alla hjärtans dag är här och det ska firas med lite hjärtan från Saras och min vardag^^
Kärleken finns överallt, det gäller bara att se den:D
Efter den meningen vill jag nästan bara spy på mig själv men det är ju alla hjärtans dag då får man kanske låta lite larvigt kärleksfull:P ta hand om varandra idag och ät mycket choklad, det är väl det man ska göra på alla hjärtans dag, eller? :P

Här kommer bilderna och några visdomsord:PKärleken i vardagen är liten men går man tillräckligt nära finns den där och hjälper oss genom livet. En liten sked med kärlek kommer aldrig olägligt. Mums^^Kom ihåg att även du måste hjälpa till att forma kärleken.


Ha en megabra alla hjärtans dag och många kramar från mig nu när jag är frisk <3 


Mums 4^^ (special)

Jupp, här kommer en ny mums, men en mums special med bilder från själva bakandet ^^ Jo, det är sant. Vi dokumenterade faktiskt medan vi bakade... Tyvärr så han vi inte blogga tillsammans eftersom tiden var knapp innan vi faktiskt skulle äta middag... men jag lägger ut lite bilder. och sen kommer Maria göra samma sak hehe.. typ :P

Början på hela kalaset typ... ^^


smeten, (den är rosa ^^ av hallon :D)


Dokumentation av grader ute och inne


Choklad frostingen ^^ (den var god!)


Maria använde vispen som mikrofon :Osnart klara :O :D


Klara med strössel och allt... så gulligt och perfekt till Alla hjärtans dag.. eller?!


men Maria då... ^^


Fredag!!!

Okej... lugnet efter min mp3 har nu lagt sig, all musik finns på datorn ifall något skulle hända! Efter skolan tar jag en sväng till Liljeholmstorget för att kolla om den går att lagas, om det inte är värt det, så får det bli en ny... Så just nu så har jag den gamla mp3n som legat i en låda och som går sönder om man tar isär den för att kunna lägga över låtar på den. :O men den funkar eftersom jag får musik ^^

På måndag blir det till tandläkaren kl 13.00 eftersom jag på något sätt lyckades ta sönder min tandställning, ingenting farligt alls, bara en sak som lossnat. men det ska nog gå bra att fixa det ^^


Vill ha sommar, sol och värme!!!!!

Just det, det är fredag idag! Snart helg!
Nu fortsätter min svenska!
Ha det super duper mega bra
kramisar


Oh no!!!

En av de värsta saker som skulle kunna hända har hänt idag!!! Min MP3 har gått sönder! En knapp har gått sönder så jag kan inte starta den :'( Så nu måste jag hitta min gamla mp3 till imorgon och köpa en ny sen typ.
snart börjar jag dansa ^^ det blir nog kul! :D

Twilight....


Och Twilight hysterin fortsätter... men som bilden säger, jag läste den innan den var cool. Vem fastnar inte för en suoer bra bok om vampyrer?! Alltså böckerna är super bra! filmerna helt okej. de är liksom bra men inte bäst. Men jag kan inte förstå mig på de små tjejer som blir så kära i Edward att de gör slut med sina pojkvänner för att de inte är som den store vampyren... Snälla nån han är 107 år! och inte ens riktigt. sen så har vi ju dem som ser filmerna och tycker att han är så snygg, men de vill inte ha Robert utan Edward, snälla nån de är ju olika personer! Och i filmen förstår jag inte hur Bella kan välja Edward. Jacob är ju så mycket snyggare!! Alltså Taylor. *himlar med ögonen* Och Pattisson har ju blivit känd som Edward, men han var ju faktiskt med i Harry Potter först om ni inte minns det! Som Cedric Diggory. Tänk om inte han dött i den filmen kanske vi inte hade haft Pattisson som Edward... Tänk hur hade världen sett ut då??

Hur Edward blev en vampyr(detta är sanningen):


Så nu vet ni!
Ikväll blir det dans, och så ska vi gratta Dennis...
Ha det super duper mega bra, så kanske jag hör av mig senare..
Föresten så ahr jag snart läst klart Fruits Basket!! :D
Många kramar från mig [eftersom Maria inte kunde krama er ;)]
Just det Maria, Bli frisk snart
krya på dig!!
kram till dig också trots att du är sjuk :P :D

*Host host*

Halli hallå^^
Tänkte att jag gör ett litet inlägg samtidigt som jag svara Sara, som jag måste säga är mycket dukig på att skiva här på bloggen (till skillnad från mig). Just nu sitter jag hemma i soffan trots att klockan är 11.03 på en torsdag... vad kan detta bero på? Har du läst rubriken kanske det är ganska självklart. Jag är sjuk:(. Så Sara som du kanske förstår får jag återkomma om helgen. Men missuppfatta mig inte, jag är inte döende eller så, bara lite förkyld, så förhoppningsvis frisknar jag till snart. Jag ser det som en trevlig liten semester från skolan, även om det kommer bli rena rana helvetet när jag kommer tillbaka och får reda på allt jag missat. Nee, skämt bara (inte för att det var så speciellt roligt men men) det kommer nog gå så bra så bra att komma tillbaka, jag har ju hittills bara varit borta idag så hur mycket kan jag ha missat? Fast lärare är ju ganska bra på att babbla på. Av någon anledning så lyckas det, just den lektionen man är borta på, gå igenom allt viktigt. Det är ett mysterium för mig, lärare är ett mysterium...

Men titta så tiden flyger iväg klockan är ju redan 11.19, vilken sensation och svar "nej" det tog inte 16 minuter för mig att skriva detta korta inlägg, gjorde lite annat också. Men men nu ska jag vila lite.

Sorry inga kramar idag, vill inte smitta någon. Bye^^ 

Spin, spin, spin until you can't spin anymore...

Här kommer lite bilder från dansuppvisningen på julmarknaden, vi hade i december i skolan. Det är pappa som tagit bilderna ^^^^ några bilder...fler kan komma:O
ha en bra dag.... och Grattis Dennis på födelsedagen!!

kramisar ^^


Jippi!!!

Idag kom det fina paketet jag väntat på!! ^^ Det är så att jag letade efter en mangabok när jag var i USA i vintras, jag kunde inte hitta den men jag hittade den som är efter (som också är den sista...) Min stora syster skulle ha kommit hem för några veckor sen men fastnade pga väder, hon skulle då haft med sig min bok. Så hon skickade den med posten istället! och idag kom den fram! :D tillsammans med Pink Lemonade-pulver och hjärtströssel ^^ kul va?!

Så tack Linnea!!! Många kramar till dig ^^


Min nya Fruits Basket ^^


Skola

Just nu sitter man i skolan och pluggar, eller just just nu är det rast. I alla fall så har jag Psykologi, som just nu är träningslära som vi ska ha prov på nästa måndag!! Detta fick vi reda på idag. Imorse hade vi naturvetenskap, då vi blev uttvingade och skulle iväg till matvarubutiker här i närheten och leta efter miljömärkta och ekologiska varor... Det är så kallt ute, har verkligen inte lust att gå ut. Men för att komma iväg från måste man ut. Har verkligen lust att åka hem, är super trött, men det blir nog bättre ikväll då det är dans... Latin!! ^^

Vänta lite nu, nu fick jag ju en bra låt på hjärnan :O Vem kan låta bli att vara glad när man hör något av Darren Criss?!


so true, so true....

Många kramar!!

(Maria vad gör du i helgen?! Om du har tid kanske vi kan träffas och baka?!^^)


Probably....


"Sol!"

Såg solen igår och blev så glad!!!!!!!!!! Nu är det grått och kallt igen men vem bryr sig, jag såg ju solen. Tänk att denna lilla(stora) gula sak kan göra en människa så glad. Istapparna på balkongen började droppa och jag kände verkligen sommaren närma sig. Sommaren är verkligen den bästa tiden på året och jag väntar med spänning på vad som kommer att hända denna sommar. Har fått en sådan kick att jag redan börjat planera. Har t.ex. bestämt med Sara att vi ska bygga en drake, en såndär av papper som flyger på vinden och man håller fast den med ett snöre, hoppas ni fattar. Har alltid velat göra det en sån och nu ska jag minnsan setill att det blir av!

Ha en grym dag!!
och många soliga kramar från mig^^  

^^

Alltså, nu är jag besviken... Maria du sa att du skulle blogga denna helg som varit! Men finns det något inlägg?! Nepp inte ett enda sen i fredags då jag blogga :O vart är världen på väg? I alla fall så sitter jag och chattar med henne nu, vilket är väldigt givande, eller inte... ^^

Jag ska berätta en sak. Igår kväll blev jag så otroligt lycklig när jag lyssnade på min mp3 <3 pga av fler anledningar. Jag älskar min mp3, jag älskar musik, men mest av allt för att en speciell låt kom, gissa vilken! Okej, jag orkar inte vänta på att ni ska gissa, jag säger direkt. Jo, låten som kom upp var Pokémon Theme!! Vem blir inte lycklig då?! Jag blev i alla fall super lycklig ^^ Vem minns inte den vackra låten? Och de fina tv-programmen? Och Team Rocket


Let's Dance

Hello! Sitter hemma i soffan och tittar på Let's Dance... vem är förvånad?! Jag kan redan nu säga att jag inte röstar, men vi sitter här och hejar lite. Själv tycker jag att Claudia och Tobias var de som körde den bästa valsen idag... men det är ju svårt att dansa vals i disco tema. vem var det som kom på det?! Men men... de gick i alla fall vidare!! Rabih åkte visst ut, han har ju faktiskt blivit bättre, men han var ju inte bäst precis (jag är ledsen)

Imorgon blir det tårtkalas i mammas garnbutik som fyller fyra år i år. Det har gått så snabbt
Hoppas ni får en väldigt bra kväll och dag imorgon ^^
Ha det super duper mega bra!
Kramisar ^^

mums 3^^Detta är en mums på stan i kulturhuset för något år sen :O fast det är ingen riktig mums :/

:O

Har hittat det mest fantastiska på länge, så mysko. Det är en ande som kan gissa vilken person man tänker på, det funkar typ varje gång :O ta och prova!!

http://en.akinator.com/

Harry Potter and the Deathly Hallows in 3D

Har precis fått reda på att den sista Harry Potter filmen (alltså den som är uppdelad i två) kommer att vara i 3D :O ^^ Coolt va?!? Gud, va jag längtar tills den kommer ut på bio!!

läs mer
http://www.mugglenet.com/app/news/full_story/3227Vår tre små hjältar som inte är så små längre. F.V Harry, Ron & Hermione


Härmar du mig så härmar jag dig^^


Vi måste ju bara ha den här bilden upplagd, den påminner mig så mycket om min lilla Sara (vet att jag är mindre:P) och eftersom Sara härmade min mums bild så härmar jag hennes seriebild:P
För er som inte vet så är karaktärerna från mangan Fruits basket, kolla in den, den är grymm^^

Draco Malfoy and the Plan!!


Mums 2 ^^

Gör som Maria och lägger in en "mums-bild" ^^


skola....

Tjoho... skola igen, men måndagar är väl för underbara! Först tre timmar dans klockan åtta på morgonen och sen medicinsk grundkurs. I alla fall så igår så var det ju konsert igår och det var väldigt super bra faktiskt, några låtar var väldigt mysko men det var kul att träffa Nea igen, eftersom jag inte träffat henne sen hon färgade mitt hår för två veckor sen typ... :P

Hupp, nu börjar min lektion.
Hare bra!!

Just det Maria om du läser det här så var det något jag skulle säga till dig, men har totalt glömt bort vad var ^^
kramisar

RSS 2.0