Grattis Sara! <3



Idag är det Saras stora dag och hon blir 17 år :D GRATTIS!!!!!!! 17 år är väl egentligen en ganska tråkig ålder då inget speciellt händer men hon har ju lyckats med att göra även detta år till något bra (mycket smart:))

Men men... jag ville bara önska dig grattis och en toppendag :)

Hugs and butterfly kisses your Maria <3









I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way.

Yo!
Sitter här hemma med Frida som sällskap, Jack och Connie är iväg på sin tidningsrunda. Just nu ligger jag här på golvet och är lite sur på Spotify som funkar idag, men de har inte en låt jag vill lyssna på :/ De har andra låtar av den artisten men inte just den låten jag vill ha! Det är två tjejer i min dansklass som har gjort en koregrafi till den så jag vill ju träna... Får använda youtube istället...

Så vad händer annars... inte mycket kan jag säga. Imorgon ska jag se min första football game! Yay! Spännande. Ska hänga med Megan hem efter skolan och sen ska hennes mamma skjutsa oss dit. Det är på skolan... Så det ska bli kul, förhoppningsvis kommer Alex också gå, men hon var inte säker. Så imorgon ska jag skriva en uppsats på engelskan och ha ett matteprov. Jippi! (väldigt ironiskt) Nej men uppsatsen kan nog bli kul, vi ska skriva en uppsats om en bok vi läste(vi har läst en bok i några veckor nu, alla olika böcker) Okej kanske inte kul men ändå, vi håller på att skriva en uppsats om The Crucible också. Men den tar vi det väldigt lugnt med och skriver lite i taget. The Crucible handlar om häxkraft och sånt i Salem, för länge sen!

Oh... just det idag när jag satt på skolbussen kom jag på att jag faktiskt var sjutton, tekniskt sett. Klockan var över tre något och jag är född lite över tolv på natten. Det är nio timmars skillnad, vi ligger nio timmar efter... klockan var alltså över tolv den 24:e då. Mysko va? Fast här är det inte den 24:e än så jag har inte riktigt fyllt år än. Men inte långt kvar, bara några timmar!

Var och shoppade lite på Wallmart igår, skulle köpa en ny ryggsäck men gick runt och kollade på annat också eftersom jag hade ungefär en timme på mig innan vi skulle åka iväg, Jack satt kvar ute i bilen. Så jag hittade en ryggsäck ganska snabbt, en svart bra... ^^ Mindre än min STS rggsäck, som har gått sönder... Men i alla fall så fortsatte jag runt, för att hitta böcker. Det var otroligt svårt att hitta. istället tittade jag på cd skivor, godis, smink, kläder, kort mm. Efter ungefär ett tag var jag klar, kom hem med en ny ryggsäck, ett nytt nagellack(rosa), en nail art pen, tuggummi, tofsar och en påse med Skittles <3 I love skittles!!! Har ätit sura också, musigt det med. I alla fall så är nagellacket otroligt bra, det ser ut som en penna och man trycker på en knapp för att få ut färg plus att det torkar otroligt fort :)

I like it!
Nu är det dags att sova. Stor dag imorgon :P :)
Hugs and Butterfly kisses!

I väntan på skolfoto

Hej hej :D

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ta vårat skolfoto. Egentligen behöver jag inte vara i skolan på torsdagar då jag inte har några lektioner så det känns lite surt men jag överlever nog. Jag har ju faktiskt lyckats plugga lite så det är ju bra iaf :D sen ska jag till karbin och jobba. har en grupp med yngre nybörjare, de är jätte söta :) har lite dåligt men ideer bara. jag vill komma på någon kul uppvärmningsövning men det är ju så lite utrymme att röra sig på på karbin så det är lite svårt. jag hoppas på att det blir bra väder så vi kan vara ute för då har jag en grymt kul kulllek som jag vill pröva på dem, orkar inte förklara den nu den är komplicerad. 

tiden går så fort nu. det är läskigt. har gått i skolan i flera veckor nu trots att det känns som om det var sommarlov igår. snart är ännu en vecka över, fredag imorn, det ska blir skönt med helg, för denna helgen kommer bli rätt lugn tror jag och det är precis vad jag behöver. framförallt kommer jag inte barnvakta imorgon kväll, har sagt upp mig från det jobbet för jag kände att jag tagit på mig alldeles för mycket under hösten, så jag ser verkligen fram emot en mysig kväll med familjen. jag har varit ganska stressad på sista tiden men efter lite planerande har det löst sig och jag känner mig lugn och glad igen. vara stressad måste vara det värsta som finns. man blir sur, trött och allmänt jobbig, både för sig själv och andra, speciellt mot de som man gillar mest. men men nu är det över iaf och jag ska försöka att inte blir så igen, i vanliga fall har jag ju en ganska chill syn på livet. 

just det sara fyller ju år imorn också, då blev det ju en ännu bättre dag, ser verkligen fram emot imorn :D :D :D

nu måste jag nog sticka så jag inte missar skolfotot

hare bäst alla människor
hugs and butterfly kisses <3   

Red vines... What can't they do?

Howdy!
Jag pratade med Maria i morse och sa att jag skulle blogga idag... Jag skrev ett otroligt långt inlägg... Det försvann typ allt av det jag skrivit :/ Och jag orkar inte riktigt skriva om allt nu, så det får bli någon annan gång.  Jag kan berätta om min dag igår... Vi var på en svensk frukost eller något liknande. Det var trevligt, maten var sådär tårtan var bäst! Pratade med några svenskar också plus några andra... mycket trevligt. Senare på eftermiddagen gick vi på bio. Vi såg Resident Evil: Afterlife. Den var väldigt bra, har inte sett de tidigare men det funkade i alla fall. Sen så åkte vi och köpte glass, det var sååååååå underbart gott!!! Mumsigt!!


Red Vines!^^

Nästa gång jag skriver ska jag berätta om San Fracisco... var där för några helger sen. med bilder och allt
Ha det bäst!
Hugs and Butterfly kisses!



Jag är verkligen dålig på att komma på rubriker.

Hej.
Ville bara meddela att vi fortfarande lever:D Kan ju inte tala för Sara men jag ska verkligen försöka ta mig samman att skriva något vettigt snart har väl helt enkelt bara inte haft något att säga. Jag vill skriva men har känt mig lite seg och så på sista tiden men det ska det nog bli ändring på när jag börjar träna ordentligt igen (nästa veckan!). Behöver att något uppigande händer, är lite nere av någon anledning. Men men jag orkar verkligen inte skriva mer då jag framförallt inte har något att säga och det bara kommer bli en massa babbel. Ska nog återgå till min musik :)

Ha det bra
Hugs and butterfly kisses <3 

RSS 2.0