Polkagris cupcakes ^^

Hello!
Det är dagen före julafton ^^ Har varit och sjungit utanför gallerian för att samla in pengar till hemlösa, det var trevligt. Tidigare i morse så bakade min syster och jag cupcakes. Really good :)

Sara's out!

Svansjön ^^

Okej... igår hände den mest fantastiska saken på länge! Vi var och såg Svansjön på Dansens hus. It was so freaking amazingly super duper mega awesome! Gah!! Musik var fantastisk och ligger nu på mp3n och ska lyssnas på om och om igen. Helt klart. Allt var fantastiskt!


Har föresten läst ut Lord of the Flies också. Jag är lite chockad eftersom jag inte trodde att det skulle hända, men jag gillade den faktiskt. Den var otroligt bra, och det känns lite segt att jag läst ut den. Men var ju tvungen att göra det till engelskan. Har också skrivit någon slags Reading Diary som jag ska lämna in imorgon. Yay!

Nu är det dags för middag och sen ska det pluggas svenska!
Sara's out!

17/12-2011

Så jag var inne på en blogg idag och såg en bild som gjorde mig väldigt... jag vet inte vad jag ska säga. Jag ville helt enkelt verkligen veta vart den kom ifrån. Så jag sökte först på youtube, vilket inte gick så bra eftersom jag bara visste ungefär hälften av det jag sökte efter... jag vände mig då till google istället, och till slut efter lite letande så hittade jag videon jag letade efter. Yay!!

Jag vet att det är lite sent eftersom den redan kommit ut...båda två. men tyckte den var kul i alla fall ^^
Nu ska jag ta och läsa Lord of the Flies... en engelska uppgift jag har.
See ya!
Sara's out.

Happy Birthday Sis! ^^

I just want to wish my awesome sister Happy Birthday!!And I will see her in just 14 days I think! Yay!

Meddle not on the affairs of dragons, for you are crunchy and good with ketchup.

Hola!
Så jag är typ overly excited för The Hunger Games som kommer ut på bio nästa år! Trailern kom ut för några veckor sen och den är så fantastiskt underbart bra. Så vi får hoppas att filmen blir bra också ^^

Här är den:

Och så en rolig parodi
Jag minns inte riktigt hur jag hittade böckerna, men blev förtjust i den direkt. Därefter var det bara att vänta på de två andra. Trean kom ut medan jag var i USA. Det är en helt fantastisk historia och den är otroligt bra skriven... så hoppas att de lyckas med filmen :)

I helgen är det fullt upp. Först imorgon så är det ju dans, direkt efter det så ska jag till min mosters butik. Hon ska ha skoknytarparty för kompisar och så. Hon ska nämligen öppna skobutik och behöver hjälp att knyta skorna... :P 
På söndag ska jag plugga och baka cupcakes till julmarknaden skolan har på tisdag. Sen på kvällen så ska vi på Hair. Yay!

Sara's out

RSS 2.0