"What's comin' will come, an' we'll meet it when it does."

Hello!


Bild tagen när jag precis klippt mig... Hmmm.... Funderar på vad jag ska göra med mitt hår, är svårt...



Jag och Nea; när jag fortfarande var svarthårig och inte hade klippt lugg än...
Tack för de fina presenterna Nea!! Älskar collaget och armbandet, så gulligt. Började nästan gråta när jag såg collaget med alla fina bilder och texter... en eller två tårar... Så fint, ska försöka hitta en bra plats på väggen ^^

Och jag har föresten typ dödat Maria! Jag är hemskt ledsen för detta.
Hela saningen är att jag skrev en short story i min Creative Writing klass. Den handlar om en tjej som tänker tillbaka på hennes sista dag med sin bästa kompis som dött. Jag läste igenom den efter att jag börjat skriva den och uppäckte att denna bästa kompis påminner en hel del om Maria, utan att jag visste in det. :O Känns så hemskt, men men... Ska skicka den till henne senare har jag lovat så att hon får läsa den, men vet inte om jag vågar. Vet inte vad hon kommer säga är alltid lite skrämmande.
Ska skriva en hel del short stories för den klassen, det är mitt long term projekt. Och när jag satt på bussen i fredags såg jag först ett moln som såg ut som en drake och sen ett som såg ut som Lockness odjuret, är det bara jag som ser detta som ett tecken på vad jag ska skriva om? Något med en drake... måste bara kom på någon bra idé, vill skriva en pincess historia. Det verkar otroligt coolt... Någon idé någon? Kommer börja skriva snart antagligen, vet inte om jag ska skriva något annat denna vecka och sen vänta med draken eftersom jag just nu inte har några bra idéer... Började på en annan historia i fredags efter jag lämnat in den tidigare, men är typ klar med den. Den är baserad på en riktigt händelse men lmänniskorna är det liksom inte om ni förstår vad jag menar... kanske lite föresten, minns inte så mycket. Får läsa om den imorgon i skolan.

Hugs and Butterfly Kisses!
Sara's out!

(citat av Rubeus Hagrid (J.K Rowling) Vet inte vilken bok dock)

Ett år!

Howdy!
Idag denna underbara söndag fyller Snigelattacks ett år!
tänkte att jag skulle bjuda på en liten bild

Detta firas med snö utanför fönstrena och antagligen lite varm choklad ^^ plus pluggande till provet jag har imorgon... Låter det inte som en underbar dag? Föresten så har det börjat snöa igen :/ Jag som hoppades att det skulle stanna så fint som det var förra veckan, men inte riktigt trodde på det... men men... vad kan man göra?

Det är faktiskt ganska mysigt att sitta härinne och titta ut på den fallande snön. Allt jag vill göra är att krypa upp i soffan, titta på en bra film och äta glass med varm chokladsås!!! men det kommer inte hända, vi har nämligen ingen glass. och så måste jag ju plugga historia. Är faktiskt ganska kul att lära sig om den Amerikanska historian, kommer inte ihåg så mycket från historian vi hade i nian eller innan det. Komemr ihåg vissa delar :)


Jag och Frida igår... när det fortfarande var sol ute...


Hugs and butterfly kisses!
Sara's out! (but not outside!)

Tra-la-la-la-laaa..............

Howdy!!
Min lilla stora syster har efter frågat bilder... på mig :O Och jag har hittat webbcamera programmet på datorn, så jag tog lite bilder i söndags, eftersom jag hade lite tråkigt O.o So here you go sis!


Frida och jag

Hugs and Butterfly Kisses!


"This used to be a funhouse, but now it's full of evil clowns"

Hallojsan!
Skolan började igen förra veckan, otroligt kul. Det var ju skönt att vara hemma ett tag, men alltid kul att komma tillbaka till skolan igen :) Speciellt eftersom jag har ny lektioner denna termin. Min första klass för dagen är US history, efter det architecture, graphic and design, sen Creative writing och sist på dagen dans! ^^ Otroligt bra dagar för att vara ärlig. Historian akn vara lite jobbig eftersom jag inte haft den här sortens historia förut men jag hänger på och jobbar...

Oh! Jag har Å,Ä,Ö igen!!!!! och Spotify, plus att jag faktiskt har spotify premium, Tack mamma och pappa! ^^
Jag har nämligen en ny dator nu, eftersom min gamla lade av. Det är familjens dator, men just nu är den min! :P :) Den är vit och fin,känns lite konstigt att ha en vit dator, men vänjer mig snabbt. Stora syster skickade den hit från Kansas... Hon tog med den från Sverige när hon var där över jullovet. Tack! Har fortfarande inte riktigt vant mig at skriva med ett svenskt tangentbord igen...

Så... det var något jag skulle skriva men glömde det totalt nu... Just det! Vädret är helt underbart här just nu. Solen har lyst hela veckan, förra helgen också! Jippi! Det är ganska varmt också. Har varit ute i t-shirt utan att frysa. Underbart!!

Hugs and Butterfly kisses
Sara's out!


Mitt lov

Halli hallå:D
Tänkte att det var dags för ett nytt inlägg, jag har ju inte skrivit något på hela jullovet trots att jag inte haft något annat för mig. Nu har jag inte att göra för jag kom till skolan för tidigt. Det är första skoldagen och jag kom klockan 8,30 men vi började tydligen 10,20 enligt min mejl. Så irriterande!!!!!!!!! Jag kunde ju ha legat hemma och sovit istället för att stressa hit!!!!! Men men det är inte så mycket att göra något åt nu.

Så vad har jag gjort på lovet..? Jag firade jul med familjen och mormor som vanligt dock förstördes min julaftonskväll med att jag hade lovat att sjunga på julottan morgonen efter och därför var tvungen att gå upp klockan 4,00. Det var det ende jag kunde tänka på under kvällen. Iaf gick jag på julottan och jag tänker aldrig göra det igen för det var inte så kul och jag kunde inte sjunga bra så tidigt på morgonen, inte min grej. Under resten av 2010 var jag typ bara hemma med familjen, kollade på tv, åt massvis med godis, tränade lite och på nyårsafton spelade familjen badminton och åt en jättegod skaldjursmiddag, mums :) Efter nyår umgicks vi lite med släkten, åt lite mer godis och sov en massa! Sista helgen på lovet var jag på komfermationsläger vilket var helt okej. Sjöng en hel del bra sånger men genomgångarna om kristendomen var mest repetition. Vet fortfarande inte om jag vill komfermera mig. Jag vet inte exakt vad jag tror. Jag tror på något övernaturligt men en allsmäktig gud? Nej, det tror jag inte finns. Vad tänker ni om det?

Nu är det vårtermin iaf. Jag gillar vårterminen då det bara blir varmare och ljusare hela tiden. Längtar så tills jag kan ta av mig vinterskor och vinterjacka.

45 minuter kvar tills jag börjar och alla andra kommer, ska nog spela lite spel.

Hugs and butterfly kisses <3

"Roses are red, violets are blue ... my holiday is nearly over and I havent spent a day with you"




"I could get used to a view like this. Yep, I'm used to it. Guys I want a castle."

Tjo!
Sa det ar den sjatte idag och skolan borjar nasta vecka.. :O Maria och jag borjar samma dag, yay! ^^

I lordags(den forsta januari) sa akte vi ner till Jackson och gick pa bio! Vi sag Tangled (Trassel pa svenska). Det ar en Rapunsel historia. Helt underbart fantastisk! Disney har lyckats med en ny disney film! Yay! Har inte sett sa manga av de nyare de gjort... Men den ar sa gullig och bra. Jag tror jag ar kar i en film igen :) Vi sag den i 3D, vilket ar helt underbart fantstiskt och det ar sa himla manga bra sanger och citat iden som jag skulle vilja ta upp har pa bloggen... men filmen kommer ju inte till Sverige forran den 4:de februari! Den ar helt klart vard att vanta pa, vet dock inte hur den kommer vara pa svenska. Sag trailer... ar lite fundersam kan jag saga, men det kan bli bra. Far ta och se den pa svenska nar jag ar hemma igen. Alltsa i sommar... hoppas att nagon vill se den med mig da! ^^ Efter bion sa gick vi och at pa Olive Garden ♥ En av mina favorit resturangen har... Forutom Cook's dara ;) Men de lyckades inte riktigt med lasangen denna gang... Besviken!


Rapunsel i Tangled (bild fran google...)

I forrgar sa fick vi slut pa vatten, nagot hande med pumpen sa vattnet var inte tillbaka forran igar eftermiddag! Det var otroligt jobbigt! Kunde inte dricka vatten pa en hel dag... fick dricka 7up istallet! :O Har forresten fatt en ny favorit lask... Big Red... Den ar rod, och jag vet inte riktigt vad den smakar som, men god ar den.
Idag sa lamnad vi huset for att aka upp till Cook's for frukost, vi kom dit runt atta... Bara ett litet tag eftersom dock det upp en hel del folk, sa vi satte igang och jobbade... jag tog hand om disken. Runt nio hade de flesta atit och varan frukost var klar sa vi at, och drog sen ut pa vagarna ner till Placerville. Dar vi gjorde lite saker, bla fixade ett nytt buss pass till mig, gick i godis affar och lite annat :) Efter det sa akte vi till Noel och Kristi. De har namligen fatt en liten dotter... imandags for att vara exakt. Hon heter Lily och ar sa underbart sot! Deras sma hundar var otroligt avundsjuka, speciellt chihuahuan... ^^

Nu ska jag nog ga och lagga mig!
Sara's out!

Happy New Year!!!!

Tjo!
Sa det ar nytt ar i Sverige nu... och pa manga andra stallen i varlden. Har ar det fortfarande cirka tre timmar och tio minuter kvar. Spannande, undrar vad som kommer handa under 2011? Kommer det kannas annorlunda jamfort med 2010.... Sa hur firar jag tolvslaget i ar? Jo.. antagligen med bilar, Queen(eller Glee eller nagon annan bra musik) och lite roliga spel pa datorn. Typ kanske... Jack och Connie var bada valdigt trotta sa de har gatt och lagt sig, jag ska halla mig uppe :)

Sa... jul ar over och mina foraldrar tyckte att jag skulle beratta vad jag gjorde da julen var har :) Sa pa julafton sa var jag hemma hela dagen. Har sa firas de ju pa juldagen, sa Cook's var oppet och Jack och Connie jobbade. Eric, Monica och deras dotter Aryah sov har. Sa jag tog hand om Aryah och bakade pa julaftonen. De andra var ivag och gjorde olika saker. men vi hade det trevligt. Hon ar helt otroligt sot och underbar!

Sen sa pa sjalvaste juldagen sa vaknade jag upp och alla forutom Aryah var vakna. Sa vi vantade pa att hon skulle vakna upp, efter det var det paket oppning! Yay! Aryah sa att detta var den basta julen nagonsin ^^ De hade mycket paket att oppna. Sjalv fick man en Harry Potter music box (ett smyckeskrin som spelar musik), en HP kalender och Red Vines! <3 Aryah gav mig en handvaska :) Sen sa hoppade jag in i duschen innan vi skulle dra oss ut. Forst sa akte vi till John och Melissa for frukost, vi tog med oss Aryah sa hon kunde leka med Adam och Jacob (John och Melissas barn) Vi hade trevligt dar, at och sen tittade vi pa lite film, sag dock inte hela :O Efter det lamnade vi av Aryah och akte sen till Noel och Kristi. Vi hade en trevlig stund dar. De har tva hundar som var pa mig, Frida ocksa forstas. Vi at lite och hade trevligt dar. Innan vi till sist drog ivag till Chad och Ambers. Vi hade det mycket trelvigt dar. Vi at kalkon till middag och spelade Rockband, som Alishas (Ambers syster) barn hade med sig. Spelade lite gitarr... Det var extremt kul nar Alisha borjade sjunga ^^ Vi skrattade mycket at det. Efter flera timmar men ingen eftratt dar sa akte vi hem och tittade pa Transformers. Detta innan vi gick och lade oss, var otroligt trott... men ocksa otroligt kul och trevligt. Inte sa valdigt annorlunda fran julen i Sverige. :D

I Tisdags sa var jag pa Jelly Belly fabriken med Melissa, Adam och Jacob. Vi drog ivag pa morgonen runt halv nio och kom tillbaka nagon gang pa kvallen. Det var en otroligt trevlig dag. Vi stod i ko i cirka en timme for att komma in pa touren i fabriken, men det var vart det eftersom man fick gratis Jelly bellys och det var intresant ocksa ^^ Sa sen sa kopte vi lite godis i shopen ocksa. Hittade choklad doppade jelly bellys... mumsigt. Det fanns i fem smaker; hallon, jordgubbe, apelsin, korsbar och kokos. Kopte en ask med alla smaker, gillar ju inte kokos sa varst mycket man anda. :) Vi bestamde oss for att inte ata dar eftersom man var tvungen att vanta ungefar en halvtimme pa maten. Sa vi satte oss i bilen och akte ivag, det blev bestamt att vi skulle ata pa Jack in the Box. ett bra stalle med god mat.

Oh... fick ett paket fran min syster och ett fran mina foraldrar ocksa. Fran syster fick man en snuggie (med Jack fran Nightmare Before Christmas), knastrumpor och nagon slags handsak, som en kram typ... :) Fran mamma och pappa fick jag godis (<3), en bok med bilder, en tidning(Knasen) och sa en cd med musiken fran musikalen We Will Rock You i London!!!!!!!! Yay!!! (det ar den jag lyssnar pa just nu ^^) Sen sa ar lite bocker pavag. En kom idag. Sen sa skicka de lite andra saker ocksa. Plus att jag fick ett kort fran dem och nagra familje kompisar. Tack! Det var otroligt fint :)



Harry Potter Music Box ^^


I min Snuggie... ^^



Har precis provat Robot Unicorn Attack Heavy Metal... Inget for mig! Jag ska aterga till orginalet!

Always I wanna be with you and make believe with you and live in harmony harmony oh love!! <3


On New Year's Eve before 12 am, go into a room by yourself.
After 12 am, go out and yell to everyone, "OMG, I haven't seen you guys since last year!"


Hugs and Buttefly Kisses!
and Happy New Year!!!!


RSS 2.0