I did not fall up the stairs, they are just tired of being stepped upon so I gave them a hug

Ello!
Sitter just nu och tittar på filmen Vattenhästen... Väldigt intresant film måste jag säga. Vattenhästen är i alla fall väldigt söt, speciellt när den är liten ^^ men den blir ju så stor.

Maria och jag har börjat jogga i skogen, tre gånger i veckan ska det bli... Tisdag, Torsdag och Söndag har vi
bestämt. Tror att vi varit ute tre gånger än så länge. Vi skulle ha gått ut i torsdags, men jag är tyvärr sjuk. Min hals är lite upprörd just nu av någon dum anledning, så vi får sen om jag kommer ut på söndag, hoppas verkligen det. ^^


I måndags så tog Maria och jag en promenad i Älvsjö... Väldigt trevligt. Vi hade med oss våra mp3er och Marias lilla runda högtalare, så vi kunde lyssna på musik. ^^ När vi var hade gått förbi BMXbanan och gick förbi där de håller på att bygga på gamla fotbollsplanen, så kom ABBAs
Lay All Your Love On Me på... Jag började sjunga högt och Maria hängde på. Så vi sjöng och dansade oss fram. Riktigt roligt! :D Arbetarna som höll på att bygga tittade lite skumt på oss, men vi skäms inte, för vi hade så himla kul!

Igår låg jag på soffan och tittade på film typ hela dagen. Först såg jag Love Actually, en film jag sett så många gånger men typ aldrig tröttnar på. Och så är ju Alan Rickman med i den! :) I mitten ungefäre kom Maria förbi och lämnade tillbaka Harry Potter film 7 del 1 som hon lånat dagen innan. Vi snackade en stund innan vi skilldes åt och jag fortsatte min film. När den var slut startade jag RENT. OMWG! Jag tror jag hittat en ny favorit film alltså. Musiken, historien... allt var så bra! Jupp den äger helt klart! Efter att jag gråtit lite och filem tagit slut såg jag American Dreamz. Också ganska bra faktiskt. Har sett slutet förut så jag visste hur den skulle sluta, men ville ju se hela. ^^Sara's out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0