Tacka jordgubbarna för detta inlägg :)

Hej hej!

Jag är hemskt ledsen över min, som vanligt, långa frånvaro men, som alla naturare där ute i världen vet, är tvåan ett hemskt år. Jag hinner knappt sova just nu för så fort som något är klart börjar nästa sak, så det är kanske inte så konstigt att bloggen inte är första prioritet direkt. Men jag ska väl göra en kort uppdatering i alla fall.

Just nu sitter jag och äter jordgubbar som mamma och pappa precis handlat in, inte lika smakrika som sommarens men jordgubbar är ju alltid jordgubbar :D För ungefär en timme sedan kom jag hem från dagens repetition. Kanske inte har nämnt det här men jag är i alla fall med i en musikal (Jesus Christ Superstar) som kyrkan sätter upp. Vi får dock inte kalla den Jesus Christ Superstar då vi inte har de rättigheterna eller nåt sånt så vi kallar den Jesus 33 då Jesus var typ 33 år när hela korsfästningen och allt hände, fyndigt eller hur? Nej helt ärligt tycker jag att det är ett hemskt namn men vad gör man… Premiären är i alla fall på lördag så rätt snart med andra ord och för att vara helt ärlig så är vi inte direkt klara. Närvaron är väldigt dålig, vilket gör mig grymt irriterad, har man sagt att man ska vara med och göra något får man ju faktiskt ta och vara med också. Jag är i alla fall ganska nöjd med min prestation, som det mönsterbarnet jag är är jag där varje gång. Får väl ändå erkänna att jag inte direkt är någon vidare skådespelare men min sånginsatts är jag nöjd med, man kan ju inte vara bra på allt :P För er som är nyfikna spelar jag Judas så jag både sjunger och agerar en hel del.

Vad händer annars då? Inte så mycket faktiskt. Jag hinner knappt klättra alls just nu, ska köra hårt under påsklovet, och annars hinner man ju typ bara skolan. Jag har fysikprov imorn, som jag konstigt nog känner mig väldigt säker på, lär väl inte göra det imorn när jag väl sitter där men men… Sen så kommer ju alla nationella prov snart också, först på tur är svenska B. Sen kommer ännu ett kemiprov om två veckor som jag inte ens har börjat titta på då jag helt gett upp på vår kemilärare och därför även ämnet men man ska väl försöka plugga i alla fall antar jag. Ja och sen kommer matteprov, engelska och alla andra ämnen också, en ledig stund är bara att drömma om.

Något positivt är ju i alla fall att våren till slut börjar komma. Snön smälter bort mer för varje dag, när det inte får för sig att snöa lite till det vill säga :P, och solen har också börjat titta fram. Jag älskar när solen kommer tillbaka efter vintern. Under vinterhalvåret är man ju så sur och nere hela tiden men ljuset får en att lägga ett leende på läpparna igen.

Oj, det blev visst inget kort inlägg i alla fall, hehe. Vet att det är jobbigt att läsa långa inlägg men det är ju svårt att bara skriva några rader när man väl skriver, antar att jag helt enkelt inte är en sån person som skriver kort.

Jordgubbarna är slut och Maria loggar ut.

Hugs <3       


"Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!"

Jello!
Eftersom mitt senaste inlägg var lite kort tyckte jag att det var dags att skriva igen. Solen har kommit fram nu och snön smälter! Yay! Måndag eftermiddag till fredag morgon spenderade jag hos Chad och Amber så att jag kunde komma iväg till skolan utan problem. Fredag eftermiddag tog jag bussen hem, det var trevligt. När vi var på väg in till huset ringde Connie. Altanen hade ramlat ner pga av all blöt snö som låg på den. Detta gjorde så att vi inte hade någon tv, vilket ju var lite tråkigt, men det löste sig i alla fall. Sen så på lördagen så var vi hemma hela dagen utan att göra mycket alls. De fixade antennen lite så att vi kunde titta på tv igen, så vi såg några filmer och så. Jag har också dragit på mig en förkylning så jag var otroligt trött hela dagen, jag somnade först på golvet framför tvn så jag bestämde att jag kanske skulle gå och försöka sova en stund. Så jag gick och lade mig och sov i ungefär en timme. Det var ganska skönt faktiskt…

Sen så i söndags så åkte vi upp till Cook’s. Jag packade alla saker jag skulle behöva för veckan eftersom jag skulle tillbaka till Chad och Amber tills snön gåt ner mer. Vi packade oss ut till bilen, det tog oss cirka 45 minuter att gå ut till den! Det var en jobbig promenad  kan jag säga.  Jack bestämde sig för att vi skulle åka upp Omo Ranch och se om de plogat eller inte. De trodde inte det, men ville se. Så vi åkte upp och när vi kom till ett ställe på vägen där de brukar sluta ploga visade det sig att de faktiskt hade plogat hela vägen upp. Detta gjorde Jack och Connie väldigt glada, eftersom et nu tog cirka tio minuter att åka upp till Cook’s istället för en timme. Så vi kom upp och jag tog en dusch där, eftersom vi inte hade vatten hemma(de ska pumpa idag, måndag). Efter det bestämde jag mig vad jag ville ha till frukost innan jag gick upp till övervåningen där Aryah satt och tittade på tv. Så jag satte mig med henne och spendera typ hela dagen där uppe. Vi tittade på tv, filmer och så tog jag n tupplur eftersom jag fortfarande var super trött pga av att jag var tvungen att gå upp så tidigt och min förkylning som inte vill släppa! Har ju bara haft den typ tre dagar så kanske inte ska klaga men det känns för hemskt. Just det åt hallon pannkakor till frukost! Oh det var så gott! Liksom en dröm! ^^

Oh… vill tacka Maria igen för att hon hittade sångtexten till Poodles nya singel! Det gjorde mig otroligt glad eftersom jag inte kunde hitta den själv av någon dum anledning… Den heter Cuts Like a Knife och är bra. Började lyssna på Poodles igen för någon vecka sen… det var verkligen länge sen jag gjorde det! Såg då också att Jakob Samuel är med i Körslaget. Har inte riktigt hunnit kolla i det än, men jag håller ju tummarna såklart. och för de fina smsen hon skickade idag, gjorde min dag så mycket bättre. Sen efter dansen kom jag ut i solljuset...

Förkylning + sol = kliande ögon och en gråtande Sara

Jupp det är sant, kom ut i solljuset och började gråta och ögon sved som bara den, det var hemskt!!

Ja… det var väll allt för nu antagligen… Nej vänta. Hade ett otroligt trevligt samtal med Nea i söndags. Vi chattade på Facebook. Facebook chatten var otroligt seg, var väldigt jobbigt eftersom jag var tvungen att trycka ”send
” flera gånger innan det skickades.:/ men jag överlever eftersom det var så trevligt att prata med Nea igen! Vi diskuterade skola och kom fram till att Nea är väldigt smart ^^ fast det visste vi ju redan sen innan.

Hittade förresten en text jag och Maria skrev på min bilddagbok innan vi skaffade bloggen ^^ Den handlar om lite saker vi kommit på om Smurfarna. Såg försten några Smurf episoder i söndags, var lite trevligt ^^Här kommer texten:

Maria är just nu här och vi började lyssna på smurfarna... ^^ Sen kom hon på den stora frågan!! Hur gammal är gammelsmurf?!? Svaret eftersöktes på google men hittades på Wikipedia. Svaret är att han var 542 år redan på medeltiden, och alla andra smurfar är ca 100 år. Sen så finns det farfarsmurf som är äldre än gammelsmurfen... hur gammal är han då???? och vems farfar är han?!

Vi fick också reda på att alla smurfar heter Smurf!!! jobbigt.. men vissa har ju sina smeknamn... men ändå!!!!!!! detta är riktigt jobbigt! vi har också kommit på smurfarna största hemlighet; men den tänker vi inte ta här

 

Ha det super duper mega bra!
Hugs and Butterfly Kisses!
Sara’s out!


I HATE SNOW!!!

So now you know!

Sunday... once again without sun!

Hello world, this is me... and it's snowing.
Uschi bluschi! Det är så himla hemskt, det är upp till mina knän, till och med lite över. Plus att det fortsätter snöar. Vill att det ska sluta, kan inte missa för mycket skol! Då kommer jag kanske inte kunna vara med i Dance Production! och det vill jag ju faktiskt vara med på! Det var så himla kul förra terminen och denna termin är jag ju i dans 3 så det är ju bara roligare. + att danserna är så kul!! Ahhh... Snö snö försvinn!

I alla fall så tittade jag på tre av fyra Harry Potter filmer igår. Chamber of Secrets, Prisoner of Azkaban och Goblet of Fire. Tror inte jag sett den tredje på engelska innan, kanske en gång. I like it! Det var mysigt att sitta i soffan och titta på film, med Frida brevid med och en filt runt oss! Mysigt mysigt! Har drukigt varm choklad med vispgrädde.

Vi kan få otroligt mycket snö här pratar de om :/ isch!
Ska kanske gå och göra något nyttigt nu... nä, låter tråkigt!
Hugs and Butterfly Kisses!


bjuder på en liten flummig bild jag hittade på facebook ^^

Loser Like Me!

Hello!
Tittade på Glee igår! Det började och Blaine(Darren Criss) kom inhopandes i ett rum och sjöng Misery av Maroon 5, jag hade ett stort leende på läpparna och detta fortsatte genom typ hela programmet ^^ Just nu sitter jag och lyssnar på en av Original sångerna de sjöng. Dessa sånger är super bra alla av dem! Det var ett otrolligt bra program och alla sånger var jätte bra. Några sorgliga delar. Vill ju inte berätta förmycket eftersom det in kommit till sverige än.... Men jag vill visa en av de sånger de sjöng eftersom den är så bra! Så här är den: (texten finns längre ner)
“Loser Like Me”
Yeah, you may think that I’m a zero
But, hey, everyone you wanna be
Probably started off like me
You may say that I’m a freakshow (I don’t care)
But, hey, give it just a little time
I bet you’re gonna change your mind

All of the dirt you’ve been throwin’ my way
It ain’t so hard to take, that’s right
‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name
And I’ll just look away, that’s right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the words you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, I’m tunin’ up to fade you out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me

Push me up against the locker
And hey, all I do is shake it off
I’ll get you back when I’m your boss
I’m not thinkin’ ’bout you haters
‘Cause hey, I could be a superstar
I’ll see you when you wash my car

All of the dirt you’ve been throwin’ my way
It ain’t so hard to take, that’s right
‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name
And I’ll just look away, that’s right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the words you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, I’m tunin’ up to fade you out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me
A loser like me

Hey, you, over there
Keep the L up-up in the air
Hey, you, over there
Keep the L up, ’cause I don’t care

You can throw your sticks, and you can throw your stones
Like a rocket, just watch me go
Yeah, l-o-s-e-r
I can only be who I are

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the words you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, I’m tunin’ up to fade you out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the words you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, I’m tunin’ up to fade you out
You wanna be
You wanna be
A loser like me (A loser like me)
A loser like me (A loser like me)
A loser like me


Ha det super duper mega bra
Hugs and Butterfly Kisses!


You're my tiny ball of light!

Tjallå!
Det var visst ett litet tag sen jag och Maria bloggade... men nu är i alla fall jag här igen, kan inte säga hur det är med den andra halvan av denna blogg. Sitter just nu ute i solen, med en filt om mig men det är för att det är bara lite kallt. Inte som det varit tidigare. Snön ligger fortfarande kvar på några ställen, men den kommer nog vara borta snart förhoppningsvis.
Min vecka har inte varit speciellt speciel. Vi började med audition inför dance production som utspelar sig i maj typ. Kan inte tro att det är så nära som det verkligen är! I alla fall så har det varit ganska trevligt och fortsätter nästa vecka eftersom det är så många danser! Lite crazy! Sen så har min kompis Megan som jag mötte första dagen i skolan förra terminen haft lunch detention hela veckan... har varit ganska tråkigt, men jag har gått till min dans klass och ätit där med några andra + tränat. Trevligt, trevligt, men lite synd att Megan har varit borta under lunchrasterna.

Har hört att Eric Saade vann Melodifestivalen, så jag var tvungen att titta upp hans bidrag. Det var.... intresant. Inte min favoritlåt direkt men men... jag gillade dansen ^^ Sen så på något sätt hittade jag en kul video på youtube denna vecka... Det är något de visade på Oscarsgalan eller något sånt. Helt underbar enligt mig. Oh... nu minns jag hur jag hittade den! Via en Harry Potter grupp på facebook. Hittade först Tiny Ball of Light, sen såg jag den här med Toy Story 3, Social Network och Twilight.


This ball of light, this tiny ball of light
flowing through my chest
flowing through me right here
I heard a voice whisper my naaame
What exactly did it say, may i ask?
Hey!
It said hey? hey!
You say hey?
hey, hey,hey you say hey, hey
You're my light you're my tiny ball of light
(you're my little tiny ball of light.)

Through every yard sale, we're still here
Through every spring cleaning, we're all still here
No ones getting thrown out, and he held on to us
He must care about us or we wouldn't be here!

Facebook, facebook, fffffffacebook
(lets dance!)
Ever seen a guy dance taking a picture next to 14 trout!
Nononononononononononononono
Is there such thing as a 3,00 pound model
Yep,yep,yep,yep,yep,yep,yep
A million dollars is cool, but you know whats cool?
a billion dollars!
(a billion)

Doesnt he own a shirt?
Why would he own a shirt?
Hoesnt he own a shirt?
He's to sexy for a shirt
She's so glad he doesn't own a shirt!!!!!!

Just det, har ju ny hårfärg också... Hade funderat på det ett tag så tyckte att det var dags nu

Me eating Ice Cream!!! Yay!!! Fast man kan ju inte riktigt se hårgfärgen eftersom bilden är svart-vit :O Aja... annan bild kommer senare ^^
Ha det super duper mega bra
Hugs and Butterfly Kisses!
Sara's out!

"Fear of a name increases fear of a thing itself."

Hello again!
Det snöar inte längre utanför fönstrena, men de hotar med regn, fast det är ju ganska bra. Bättre än snö! Det snöade otroligt mycket förra fredagen så gick inte till skolan… Hade planerat att gå. Okej ska berätta lite mer in på det.

Vi hade en hel del snö redan helgen innan så vi bestämde att jag skulle till Chad och Amber och sova där. Detta var på måndagen, vi hade ju lång helg som var otroligt skön. Så på måndagsmorgonen åkte vi till Cook’s eftersom Connie skulle jobba och lite så. Och så att vi kunde duscha! Vi hade också Aryah med oss, eftersom hennes föräldrar jobbade däruppe också. Sen så spenderade vi mesta delens av dagen där. Efter det åkte vi över till Grizzly Flat, där Chad bor. Vi gick in, men ingen var hemma så vi satt och tittade på tv tills de kom hem. Vi hade en trevlig kväll med god middag och allt. Sen så sov jag ju där så jag skull kunna komma till skolan på tisdagen. Under tisdagen så lyckades Jack köra ut och in bilen utan problem, plus att de pumpade vatten. Så tisdag efter skolan slutat tog jag bussen upp till Omo Ranch.

Onsdagen kom Jeff och Jamie (Chad och Ambers barn) hem till oss för att sova där. Chad och Amber åkte nämligen till Sacramento för att fira sin bröllopsdag tror jag att det var… Aryah och Eric kom till upp också och vi åt en god middag :) Sen va det dags och sova eftersom vi skulle till skolan nästa dag. På torsdagen åt vi pannkakor till frukost innan vi packade oss ut till bilen för att åka till skolbussen, Jamie som börjar senare än Jeff och mig stannade kvar med Connie. Jag hade packat alla mina saker eftersom jag skulle spendera natten och sen fredag natt hos Chad och Amber igen. Så jag hoppade på den bussen istället när skolan slutat och åkte upp till Grizzly Flat. Vi hade en trevlig kväll, tittade på tv och så. Såg ett program kallat Man vs. Wild. Ganska hemskt, han åt en rå fisk och klädde sig i sälskin när han skulle simma över en sjö…
I alla fall så på Fredagsmorgon runt fem så ringde telefonen och Amber svarade. Hon kom sen och knackade på dörren till Jamies rum(där jag sov) och berättade att skolan hade två timmars delay. Hon sa också att vi kunde stanna hemma om vi ville. Jag planerade som sagt att gå till skolan men satte om min alarmklocka två timmar. Vaknade när den ringde 7.15 och gick upp för att ta en dusch och göra mig iordning. Jag gick ut och började fixa min sminkning i Jamies rum.  Jag gick ut för att hämta något i min väska, Jeff och Jamie satt i soffan. Jeff frågade om jag skulle till skolan och sa ja… Han sa att han planerade att stanna hem… Jag tittade ut genom fönstret och ångrade mig snabbt. Det hade kommit ungefär en fot av snö under natten och snön vräkte fortfarande ner. Så vi stannade alla hemma, (Jamies skola hade ringt och sagt att hennes skola var inställd.) Så vad gjorde vi under denna underbara dag? Jo, vi satt inne i soffan och spelade Black Ops! Woho!! Måste nästan skaffa mig ett Play station 3 så att jag kan spela det! Det var faktiskt kul. ^^ Innan vi började spela satt vi och pratade om typ ingenting i en timme eller mer. :O

Senare på kvällen kom några av Jamies kompisar över… Hon fyllde nämligen år måndagen innan och hade sin fest. Slumberparty! Även tre av deras kusiner kom över (de som jag gick och såg Harry Potter med!) Vi hade en trevlig kväll spelade spel och åt mat och pratade. Jamie och hennes kompisar spenderade mesta av tiden inne på Jamies rum och Jeff hade en kompis över. Sen så kom natten, jag och de tre kusinerna sov i vardagsrummet väl utplacerade på sofforna, en på golvet.

På lördagen vaknade vi och började spela Black Ops igen. Det var kul. Sen så åt vi frukost, biscut and gravy. Det var gott ^^ Vi åkte sen och spelade Laserdome!!! Det var otroligt kul, det var så länge sen jag gjorde det sist. Här slöt också två till kusiner upp med oss, plus en av Ambers systrar. Efter spelet så åkte vi till Round Table och åt Pizza, vilket var trevligt och gott. Sen så skjutsade vi hem alla kompisarna och drog sen tillbaka till deras hus. Jag skulle egentligen ha åkt hem här också, men pga. av snön som kommit så kunde de inte köra ut bilarna. Det var cirka fyra fot av snö däruppe och det tog Jack och Connie en timme att komma ut. Så vi bestämde att jag skulle spendera två till nätter uppe i Grizzly Flat. Alltså så jag kunde komma till skolan på måndagen och sen ta bussen hem till Omo Ranch. Så vi kom hem och den äldsta av kusinerna och Jeff hade dragit iväg till Jeffs kompis. Så jag satt i soffan och läste min bok ^^ Harry Potter and the Prisoner of Azkaban… Jo, jag läser den igen. Vi hade en trevlig eftermiddag, väldigt lugn och skön. Sen så tittade vi på film. Först så såg vi Predators ganska tråkig film för att vara ärlig, ganska creepy. Efter den så såg vi Resident Evil: Afterlife. Har sett den tidigare, men den är ganska bra faktiskt. Sen så bestämde vi oss för att sova eftersom det var ganska sent. Jag, Amy och Nina sov på en av sofforna. Jaiden på den andra. Jamie och Wyatt sov på golvet… Nikki sov i Jamies rum. Och Jeff och hans kompis i Jeffs rum. Väldigt utspritt alltså. Kusinerna åkte hem nästa dag och vi spenderade mesta delen av dagen med att titta på tv. På kvällen ringde Connie och berättade att snön fortfarande låg djup så vi bestämde att jag skulle stanna ännu en natt hos Chad och Amber. (Alltså natten mellan måndag och tisdag)

Så måndagskvällen kom och Connie ringde igen… De kunde fortfarande inte köra in eller ut bilarna, så vi bestämde att jag skulle stanna ännu en natt… Alltså i natt. De kommer nog ringa ikväll så får vi se hur det går. Har kort dag imorgon… ska bli skönt ^^ tror att jag är lite förkyld, det var värre igår. Håller förhoppningsvis på att bli bättre igen ^^

Har också funnit en ny sak att göra på skolbussen! Mitt nya stora intresse ^^ Nämligen:
Läsa Harry Potter och lyssna på låtarna från AVPM och AVPS! Helt underbart fantastiskt :D

Ha det bäst!
Hugs and Butterfly Kisses!
Sara’s out!


Aryah i snön förra helgen! Det var nästan upp till fönstren! :O mycket mycket snö


RSS 2.0